Neler Yeni

CoC Th11 ile Th13 Nasıl Üçlenir?

1905

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Bir aksilik daha var, okcu kralice suan yukseltmede. Barbar ile koruyucu var sadece.
kraliçe yükseltmedeyse golem cadı yap 8 deprem ile bi yol aç kendine, sonra uçan kışla veya tomruk ile kartalın olduğu yerden giriceksin
önce 3 golemi aralıklarla bırak
arkasından cadıları düz bi hat şeklinde yay veya 3er tane köşelere attıktan sonra ortadan geri kalan cadıları bırak.
girişteki duvarı duvar kırıcı ile kır içerdeki duvarları deprem ile kırarsın
uçan kışlayı da cadıların olduğu yerden orta kısımdan bırak büyücüler ve pekka güzel hasar çıkartıcak içerde.
klan kalesine binici veya atıcı alabilirsin
büyü de 8 tane depremden sonra kaç hakkın kalıyordu sanırım 1 öfke 1 zehir 1 buz alınabiliyor alabiliyorsan böyle al alamıyorsan 1 zehir 2 buz al. zehir kesin al kalan ile de buz al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalede elektro ejderha var onu nasıl yapabiliriz, bide klan kalesine ne alayım? Kuşatma makinası vs.
karşı kalede elektro varsa içerde büyücüler halleder onu sadece elektro öldüğünde patlama hasarına koruyucu basabilirsin çok fazla büyücü ve cadı varsa tam ortada. eğer çok zaiyat vermem diyorsan th patlamasına beklet koruyucunu. bu arada söylemeyi unuttum da heroları da cadılar ve kışla ile birlikte merkezden bırakıcaksın.

Kalede elektro ejderha var onu nasıl yapabiliriz, bide klan kalesine ne alayım? Kuşatma makinası vs.
klan kalesine uçan kışla çok güzel gider ama tomruk da olabilir. ama en iysii uçan kışla. en kötü sen bas yeni güncellemeyle kendin doldurabiliyodun

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Ali Gezen
kraliçe yükseltmedeyse golem cadı yap 8 deprem ile bi yol aç kendine, sonra uçan kışla veya tomruk ile kartalın olduğu yerden giriceksin
önce 3 golemi aralıklarla bırak
arkasından cadıları düz bi hat şeklinde yay veya 3er tane köşelere attıktan sonra ortadan geri kalan cadıları bırak.
girişteki duvarı duvar kırıcı ile kır içerdeki duvarları deprem ile kırarsın
uçan kışlayı da cadıların olduğu yerden orta kısımdan bırak büyücüler ve pekka güzel hasar çıkartıcak içerde.
klan kalesine binici veya atıcı alabilirsin
büyü de 8 tane depremden sonra kaç hakkın kalıyordu sanırım 1 öfke 1 zehir 1 buz alınabiliyor alabiliyorsan böyle al alamıyorsan 1 zehir 2 buz al. zehir kesin al kalan ile de buz al

karşı kalede elektro varsa içerde büyücüler halleder onu sadece elektro öldüğünde patlama hasarına koruyucu basabilirsin çok fazla büyücü ve cadı varsa tam ortada. eğer çok zaiyat vermem diyorsan th patlamasına beklet koruyucunu. bu arada söylemeyi unuttum da heroları da cadılar ve kışla ile birlikte merkezden bırakıcaksın.

klan kalesine uçan kışla çok güzel gider ama tomruk da olabilir. ama en iysii uçan kışla. en kötü sen bas yeni güncellemeyle kendin doldurabiliyodun
Anladım teşekkürler kusura bakma zahmet ettirdim deneyeceğim şimdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
bak az çok mantık bu sadece büyüler ile bi hat oluşturacak şekilde yol aç ayrıca sakın köşeden girme yani kare şeklin köşesi değil kenarından gir ki kenarlara dağılmalarını önle. cadılar içeri girmezse faillersin

Anladım teşekkürler kusura bakma zahmet ettirdim deneyeceğim şimdi.
ne demek hocam 8 senemizi verdik oyuna zahmet olmaz :D

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar konudan bağımsız CoC'u pcden nasıl oynayabilirim ?

1905

80+ Silver
Arkadaşlar konudan bağımsız CoC'u pcden nasıl oynayabilirim ?
bluestacks indir hocam bi süre elin savaşlara alışınca daha keyifli geliyor nedense. ama hard savaşları telden yapardım

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
bluestacks indir hocam bi süre elin savaşlara alışınca daha keyifli geliyor nedense. ama hard savaşları telden yapardım
Tamamdır hocam memu indirecektim güvenli değil dediler bluestacks indireyim bari teşekkürler :)

• Beğen

1905

80+ Silver
Tamamdır hocam memu indirecektim güvenli değil dediler bluestacks indireyim bari teşekkürler :)
bende geçen nox mu ne vardı onu deneyeyim dedim pc de kötü olduğundan olabilir çok takılma kasma vardı. bluestacks adamdır hocam :D

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Hahaha

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Elektro balon yapsana

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
bende geçen nox mu ne vardı onu deneyeyim dedim pc de kötü olduğundan olabilir çok takılma kasma vardı. bluestacks adamdır hocam :D
Hocam oyun açılırken siyah ekranda kalıyor çözümü nedir acaba ?

1905

80+ Silver
Hocam oyun açılırken siyah ekranda kalıyor çözümü nedir acaba ?
hocam şuan bilgisayarda yüklü değil hiç başıma da gelmedi ne desem yalan olur. isterseniz yeni bi konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olsun

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Ali Gezen
Hocam bir sorum daha olacak, klanda lider benim hep tazı atıyorum kalelere mantıklı mıdır? Yoksa elektro, buz golemi falan atmak daha mı iyi olur?

Top Bottom