Coco cops 3 al 2 Öde

Reaksiyon skoru
70
KELLOGG'S ÜRÜNLERİNDE 3 AL 2 ÖDE

Coco pops 33 liraya, yulaf ezmeleri 43 liraya geliyor. Gramaj hesabı da yapıp en hesaplıyı alabilirsiniz hemen hemen tüm gramajlarda var aynı indirim.

IMG_5002.webp

Coco Popslar markette satılanlar göre ucuza mı geliyor? Hangisinden çekelim 3 tane var mı tavsiyesi olan

coco pops geçenlerde mega boy gelmişti 101e 100tl di değmez gibi

Coco Popslar markette satılanlar göre ucuza mı geliyor? Hangisinden çekelim 3 tane var mı tavsiyesi olan
hocam bunlarda extra aroma falan yoksa a101de 2li paket görmüştüm o daha uyguna geliyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bunlarda extra aroma falan yoksa a101de 2li paket görmüştüm o daha uyguna geliyor sanırım

Eski tadı yok bence de .Ben Corn Flakes aldım en azından daha az şekerli diye onu yiyorum.Şeker oranı iyice azalmış

Bana bir tık tatsız gibi geldi hocam ya. Tatlandırmak için bir şey kullanıyor musunuz?
Kral az kilo almısım bende aksam çok şekerli şeyler yemektense acıktıgımda süt ile bundan yiyorum tatsızda tercihen coco popsdan daha tatlı geliyor desem yeridir.Coco pops un şekerini iyice yoketmişler. 18-19 dan sonra bir şey yememek lazım da işte ne kadar şekersiz yesem yeridir diye corn flakes aldım ben

Kral az kilo almısım bende aksam çok şekerli şeyler yemektense acıktıgımda süt ile bundan yiyorum tatsızda tercihen coco popsdan daha tatlı geliyor desem yeridir.Coco pops un şekerini iyice yoketmişler. 18-19 dan sonra bir şey yememek lazım da işte ne kadar şekersiz yesem yeridir diye corn flakes aldım ben
Anladım hocam. Bende sabah çok vaktim olmuyor hayat şartları gereği. Coco Pops'tan geçtim ve bence Coco Pops'tan daha iyi. Eskiden Coco'nun tadı daha iyiydi ama sanki.

Anladım hocam. Bende sabah çok vaktim olmuyor hayat şartları gereği. Coco Pops'tan geçtim ve bence Coco Pops'tan daha iyi. Eskiden Coco'nun tadı daha iyiydi ama sanki.
Kral haklısın da aslında en doğal en yararlısı yumurta.Sabah yapamıyorsan akşam haşla öyle koy.Sabah 2-3 tane yesen hem sağlıklı hem de kalori açısından yararlı.Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

Geri