Çocuk oyuncular çıplak rolde oynayabiliyor mu?

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar benim 13 yaşında oyuncu olmak isteyen bir kuzenim var (ben 21 yaşındayım) ama aklında şu soru var. Çocuklar çıplak rolde oynayabiliyor mu? Kuzenim için çıplak çıplaksız farketmiyo ama çok merak ediyor ve bende bilmediğim için aranızda bilen varsa yazabilir mi?

Arkadaşlar benim 13 yaşında oyuncu olmak isteyen bir kuzenim var (ben 21 yaşındayım) ama aklında şu soru var. Çocuklar çıplak rolde oynayabiliyor mu? Kuzenim için çıplak çıplaksız farketmiyo ama çok merak ediyor ve bende bilmediğim için aranızda bilen varsa yazabilir mi?
sankı 13 yasında olan sensınde cıplak rolde oynayıp oynayamayacagını merak edıyorsun abıcım he? 21 yasında bır ınsan bunu soracak kadar zıhnıyetsız degıldır dıye dusunuyorum

Çocuklar kendi başlarına böyle işlerde bulunamazlar. Veli onayı olsa bile duruma göre aile ve sosyal hizmetler bakanlığı duruma el koyup çocuğu koruma altına alabilir veliye ceza kesebilir.

18-20 yaşındaki biri zaten makyajla bir şekilde çocuk gibi gösterilebiliyor o nedenle çocuk aktörün normal oynamasını sormayı geçtim çocuk aktöre çıplaklık içeren sahnede oynayabilmesinin sorulması çok saçma ve art niyetli.

GvwB7YdWsAAWb4g.webp

Ç*cuk p*ornusuna hayır! Çocuk ve çıplaklık yanyana dahi gelmemeli!

o.O2 o.O2 o.O2

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    17 KB · Hit: 24
Geri