İlk sezonunu izledim ilk sinirden agladigim animedir kendisi 2.sezonu heyecanla bekliyodum çok geç geldi ve bı tık sarmadı bida bakicam hatırlatma için teşekkürler
Yaklaşık 10 sene önce izlediğim bir anime-filmdi tekrar izlemek istiyorum ancak ismini bir türlü bulamadım belki anemeci arkadaşlar yardımcı olur. Animeden hatırladığım şeyler:
Türü bilim-kurguydu. 2 tane liseli kız bir tane sarışın asker ve biri daha vardı. Filmin başında kale gibi biryer de açılış vardı ona gelmişlerdi. Sonra kalede uyku kapsüllerinde uyanıp bir sürü yaratıkla savaşıyorlardı. Kalenin merkezinde uyuyan ve üzerinde projeler yürütülen bir kız vardı ve hikaye onun üzerinden yürüyordu. Bu kızın üzerinde deneyler yürütülürken birşeyler ters gitti ve kaleyi sarmaşık şeklinde büyük bitkiler ele geçirmeye başlamıştı filmin sonuna doğru o sarmaşıklar kaleyi gökyüzüne kadar yükseltiyordu. Bu asker adamda o liseli kızı ve diğerlerini koruyarak kaleden kaçmaya çalışıyorlardı. Hatırladıklarım bunlar.
Sağolasın hocam. Az çok biliyorum takip ediyorum One Piece Death Note, Attack on Titan klasik efaneleri bililiyorum ancak çok uzunlar dizi şeklinde olduklarından işten de vakit bulamıyorum izlemeye. Bu yüzden Akira gibi film-animelere yöneldim.
Günde 3-4 bölüm bile izleseniz devamını getiriyor uzun animeler her zaman favorim olmuştur dünya kurma ve karakter gelisimleri ve ekstradan genellikle türlerinin en iyileri oluyorlar
Günde 3-4 bölüm bile izleseniz devamını getiriyor uzun animeler her zaman favorim olmuştur dünya kurma ve karakter gelisimleri ve ekstradan genellikle türlerinin en iyileri oluyorlar
fakirin yapay zerkası bard bunu söyledi
Sanırım aradığınız anime film "Angel's Egg".
1985 yılında Mamoru Oshii tarafından yönetilen ve Studio Ghibli tarafından üretilen Japon bilim kurgu anime filmidir. Film, bir kalede uyuyan bir kızın etrafında dönüyor. Kız, bir gün onu kurtarmaya gelen bir adam tarafından uyandırılır. Adam ve kız, kaleyi sarmaşık şeklinde büyük bitkiler ele geçiriyor ve kaleyi gökyüzüne kadar yükseltiyor. Adam ve kız, kaleden kaçmaya çalışırken bir sürü yaratıkla savaşmak zorunda kalıyorlar.
Film, Hıristiyan sembolizmi ve metafizik temaları ile bilinir. Film, eleştirmenler tarafından övüldü ve birçok hayran kazandı.
Yine 10 sene önce Nausicaä of the Valley of the Wind onu da bahsettiğim harddiskte görmüş izlemiş bayılmıştım onu buldum Hayao reise aitmiş sanırım adam zevkimi biliyor
Yaklaşık 10 sene önce izlediğim bir anime-filmdi tekrar izlemek istiyorum ancak ismini bir türlü bulamadım belki anemeci arkadaşlar yardımcı olur. Animeden hatırladığım şeyler:
Türü bilim-kurguydu. 2 tane liseli kız bir tane sarışın asker ve biri daha vardı. Filmin başında kale gibi biryer de açılış vardı ona gelmişlerdi. Sonra kalede uyku kapsüllerinde uyanıp bir sürü yaratıkla savaşıyorlardı. Kalenin merkezinde uyuyan ve üzerinde projeler yürütülen bir kız vardı ve hikaye onun üzerinden yürüyordu. Bu kızın üzerinde deneyler yürütülürken birşeyler ters gitti ve kaleyi sarmaşık şeklinde büyük bitkiler ele geçirmeye başlamıştı filmin sonuna doğru o sarmaşıklar kaleyi gökyüzüne kadar yükseltiyordu. Bu asker adamda o liseli kızı ve diğerlerini koruyarak kaleden kaçmaya çalışıyorlardı. Hatırladıklarım bunlar.
Evet bende hatırlıyorum onu Muv-Luv Alternative: Total Eclipse mi ? bide şey vardı yürüyen saray onu biliyor musun slow şekilde yürüyodu ama şehir gibiydi.
Evet bende hatırlıyorum onu Muv-Luv Alternative: Total Eclipse mi ? bide şey vardı yürüyen saray onu biliyor musun slow şekilde yürüyodu ama şehir gibiydi.
Değerli hocalarım yardımlarınız için teşekkürler İMDB'den araya araya buldum. King of Thorn (Ibara No Ou) imiş. Asker sarışın değil siyah saçlıymış Sanırım beyin yakan şeyleri seviyorum buda öyle bir animeydi. Şu animedeki müzik..