Neler Yeni

Yardım Çocuklar için ingilizce öğretici oyunlar

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
Merhaba arkadaşlar
ingilizce öğretici bildiğiniz oyunlar var mı, kelime oyunu olur, basit ingilizce kullanan normal oyun olur önerilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc, mobil fark etmez

Lovly

80+
Bence minecraftı ingilizce oynasa harika olur
Kelime bilgisi artar diye düşünüyorum
Creative modda oynarken ama çünkü mesela atıyorum cam aratması gerekecek arama kısmına kolayca bulması için cam yazınca çıkmayacak oyun ingilizce olduğu için glass yazınca çıkacak ve bu şekilde kafasına oturmuş olur
Benim bir çok kelime bilgim buradan gelmiştir

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Creative modda oynarken ama çünkü mesela atıyorum cam aratması gerekecek arama kısmına kolayca bulması için cam yazınca çıkmayacak oyun ingilizce olduğu için glass yazınca çıkacak ve bu şekilde kafasına oturmuş olur
Çok oyunculu yabancı Minecraft sunucularında oynayabilir, diğer türlü sözlük, kelime oyunu vb gibi uygulamaların akılda kalacağını sanmıyorum, yabancı sunucular işe yarar, kalabalıksa daha iyi olur. Hem dil ingilizce hem de genel olarak ingilizce konuşulan bir sunucuda oynarsa iletişimi de kolaylaşır, ilk başlarda sıkılır çeviriye bakmakla mı uğraşacağım diye, sonradan öğrenir daha az bakar.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok oyunculu yabancı Minecraft sunucularında oynayabilir, diğer türlü sözlük, kelime oyunu vb gibi uygulamaların akılda kalacağını sanmıyorum, yabancı sunucular işe yarar, kalabalıksa daha iyi olur. Hem dil ingilizce hem de genel olarak ingilizce konuşulan bir sunucuda oynarsa iletişimi de kolaylaşır, ilk başlarda sıkılır çeviriye bakmakla mı uğraşacağım diye, sonradan öğrenir daha az bakar.
minecraft oynuyordu zaten ama ingilizce mi türkçe mi hatırlamıyorum ona bakarım türkçeyse ingilizceye alırım, teşekkürler

Lovly

80+
Şimdi şöyle bir durum var çok oyunculu sunucularda belirli oyunları oynayabilir bu durumda kelime sayısı fazla artmayabilir
Ben şöyle düşünmüştüm yaratıcı(creative) modda oyuncuların kendine ait eşya pencereleri oluyor çok fazla eşya olduğu için genel olarak oradan tek tek aramak yerine yazarak bulmaya çalışıyorlar

Ben ev tarzı ya da benzeri yapıları yaptığım için sürekli kelimelerle aratarak hafızama kazıyordum ama eğer çoklu sunuculara girip atıyorum bedwars oynarsa belirli kelimeleri kullanacak hatta belki hiç aratmayacak sadece eline eşya gelecek

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
+1 küçüklükten bir arkadaşım minecraft bağımlısıydı ve oyunu hep ingilizce oynardı başka hiç bir yerden ingilizce eğitim almamasına rağmen kelime darcığı çok geniş ve biraz pratikle çoğu cümleyi kurabiliyor.
Minecraft adamdır hocam

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Şimdi şöyle bir durum var çok oyunculu sunucularda belirli oyunları oynayabilir bu durumda kelime sayısı fazla artmayabilir
Ben şöyle düşünmüştüm yaratıcı(creative) modda oyuncuların kendine ait eşya pencereleri oluyor çok fazla eşya olduğu için genel olarak oradan tek tek aramak yerine yazarak bulmaya çalışıyorlar

Ben ev tarzı ya da benzeri yapıları yaptığım için sürekli kelimelerle aratarak hafızama kazıyordum ama eğer çoklu sunuculara girip atıyorum bedwars oynarsa belirli kelimeleri kullanacak hatta belki hiç aratmayacak sadece eline eşya gelecek
skyblock oynarsa katkısı olabilir her türlü

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki direkt ingilizce öğrenmeye odaklı eğitici oyun öneriniz var mı

Lovly

80+
peki direkt ingilizce öğrenmeye odaklı eğitici oyun öneriniz var mı
Hocam belirli bir öğrenme seviyesine geldikten sonra insanlarla sesli sohbette oyun oynayabilir
Oyun terimlerini öğrendikten sonra atıyorum mesela PUBG oynarken insanlarla sesli sohbette adamın nerede olduğunu kaç can olduğunu vs vs gibi ama çocuk işte ne kadar şey yapar bilemiyorum
Aklıma en mantıklı Minecraft geliyor başkada gelmiyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Anonim Ankh
Hocam belirli bir öğrenme seviyesine geldikten sonra insanlarla sesli sohbette oyun oynayabilir
Oyun terimlerini öğrendikten sonra atıyorum mesela PUBG oynarken insanlarla sesli sohbette adamın nerede olduğunu kaç can olduğunu vs vs gibi ama çocuk işte ne kadar şey yapar bilemiyorum
Aklıma en mantıklı Minecraft geliyor başkada gelmiyor
tamamdır teşekkür ederim

Top Bottom