Neler Yeni

COD BALCK OPS 2 TR YAMA VAR MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Arda İpek
oyunu aldım ama tr yama 85 tl ücretsiz bildiğiniz bir şey varsa atabilirmisiniz ya da almayı düşünen varsa yarı yarıya alabiliriz(İNGİLİZCE OYNAMAK İSTEMİYORUM AŞAĞIDA ÇOK İNGİLİZCE İSTEMİYO ZATEN GİBİ ŞEYLER YAZMAYIN!)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Beleş yok hocam anonymous çevirinin yaması var ama ücretli.Bir zamanlar tanıdığım vardı oradan satın almıştım fiyatını hatırlamıyorum ama 35 di galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon 85 TL imiş ve öteki ücretli yamalara da erişebiliyorsunuz üye olduğunuz ay içinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İB K
Dostlar biriniz akıl etse çok güzel olurdu eğer satın alan arkadaşınız var ise yada bu yanıtı gören satın alan arkadaşlar var ise bizlere yardımcı olabilirmisiniz ? yapmanız gereken tek şey anonymus clientte oyun dosyasını seçtiğiniz yerde ( oyunun dosya konnumunda ) sonradan eklenen veya tek bulunan dil klasörlerini dosya.co koyabilirsiniz.Ayrıca link kısaltarak paylaşırsanız sizde ekstra para kazanmış bizde zevkle oyun oynayabilmiş oluruz.Teşekkürler.(çok araştırdım kendim makine çevirisi yapmaya çalıştım fakat dosyalarım crack olduğundan çalıştıramadım orjinalde test edemedim Anonymus'da 139.99TL ve vermek istemiyorum.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,216
Üyeler
165,782
Son üye
safkanx
Top Bottom