Neler Yeni

Cod için neyi almalıyım

Prews

80+
Konsol mu konsolsa hangi konsol pc ise nasıl bir pc ama pc de cod lar çok pahalı o yüzden konsol daha mantıklı geliyor fifa falan oynayacağım ve cod bu kadar hangi konsolu almalıyım ps4 gibi geliyor mw2 olan cod'u zaten alıcam ikinci el ps4 6k 1k oyun 7k fakat series s de düşünüyorum sizce neyi almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit:)tyln
Konsol mu konsolsa hangi konsol pc ise nasıl bir pc ama pc de cod lar çok pahalı o yüzden konsol daha mantıklı geliyor fifa falan oynayacağım ve cod bu kadar hangi konsolu almalıyım ps4 gibi geliyor mw2 olan cod'u zaten alıcam ikinci el ps4 6k 1k oyun 7k fakat series s de düşünüyorum sizce neyi almalıyım?
bence xbox one x yada daha yeni nesil olsun istersen series s en mantıklısı .

Prews

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yalan söyleleyim one x alacağıma ps4 alırım görüntüsünü sevmiyorum kozmetik kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama game pass'de aklımı çelen oyun yok ps4 alsam işimi görür mü daha ucuz hem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ne yalan söyleleyim one x alacağıma ps4 alırım görüntüsünü sevmiyorum kozmetik kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama game pass'de aklımı çelen oyun yok ps4 alsam işimi görür mü daha ucuz hem.
ps4 yerine bence ps5 e yönel derim sürekli yeni oyunlar çıkıyor ps4 okadar performanslı olmayabilir

Prews

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ps4 yerine bence ps5 e yönel derim sürekli yeni oyunlar çıkıyor ps4 okadar performanslı olmayabilir
Ama ps5 israf gibi geliyor fakat 10-12k olsun o zaman alırım ama çoğunlukla fifa cod ara sıra exclusive oynayacağım az oyun oynarım kaliteli oynarım kafasındayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercüment Sezen
bana göre minimum series s al one x yada ps4 alırsan uzun yıllar götürmez seni birkaç yıla onada oyun çıkarmayı durdururlar para israfı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hangi cod oyunlarını oynayabilirim ve bana artıları neler olur aslında ben ps4 tarafına daha sıcak bakıyordum ara sıra exclusive açarım diye.
bende one x vardı bütün oyunları rahat oynatıyordu ama yeni nesil almanı tercih ederim series s F\P açısından gayet başarılı.

Top Bottom