Neler Yeni

Öneri CoD MW 2 mi yoksa Battlefield 4 mü?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Daha öncesinde açtığım konularda hangi BF oyununu oynayayım diye sormuştum. Şimdi ise aklıma bir soru takıldı: modern temalı bir savaş oyunu oynamak istiyorum, sizce en iyisi CoD MW 2 mi olur yoksa Battlefield 4 mü? Ya Battlefield 4 ile birlikte Battlefield 1 oynayacağım ya da CoD MW 2 ile birlikte Battlefield 1 oynayacağım. Hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
BF 4 tabii ki, mw2 2-3 kere hikaye oynayıp solo görevleri yaparsın daha sonra sıkılırsın, ancak bf'de online tarafı çok gelişmiş. uzun süre sıkılmadan oynarsın

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Hikaye modu olarak CoD serisindeki en iyi oyunlardan biri MW2. Online tarafında BF4 bir tık daha iyi ama onu da şuan çok oyuncusu yoktur.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Daha öncesinde açtığım konularda hangi BF oyununu oynayayım diye sormuştum. Şimdi ise aklıma bir soru takıldı: modern temalı bir savaş oyunu oynamak istiyorum, sizce en iyisi CoD MW 2 mi olur yoksa Battlefield 4 mü? Ya Battlefield 4 ile birlikte Battlefield 1 oynayacağım ya da CoD MW 2 ile birlikte Battlefield 1 oynayacağım. Hangisi?
Ying ve Yang gibiler.
Ying-hikaye-MW2
Yang-Mp-BF 4

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz
Online seven biri isen her zaman bf4 ama hikaye için ise cod. Bf1 en iyi savaş atmosferini veren oyundur.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
BF 4 tabii ki, mw2 2-3 kere hikaye oynayıp solo görevleri yaparsın daha sonra sıkılırsın, ancak bf'de online tarafı çok gelişmiş. uzun süre sıkılmadan oynarsın
Güldüm.
Aynen heli master bir adam tarafından her şartta 100 defa ölmek mutluluk verici veya master tankçı.
Hiç scout heli master görmemişsin canavar gibiler tofaş gibiler ama drift çeken cinsten.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bf 4 oyna tabii ki.
Mw 2 hikaye oyunu. Eğer mw 2 oynamak istiyorsan önce mw 1 oynamalısın. Sonra mw 2 sonra mw 3

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz
Hikaye modu olarak CoD serisindeki en iyi oyunlardan biri MW2. Online tarafında BF4 bir tık daha iyi ama onu da şuan çok oyuncusu yoktur.
Nasıl yok? Daha bir saat önce girdim çoğu serverda 64/64 dolu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam ne yani :) kendisi de öğrenemez mi? Neye güldünüz?
Hocam şeytanın aklına gelmez taktikleri var.
Bildiğin binalar arasında bir defa sürttürmüyor ve canavar gibi vuruyor.
Ama benve en iyi haritası golmud railway idi he onda da canavar gibi uçakçılar vardı o yüzden tank ve uçak almazdım.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,248