online için değil deHâlâ kırılması muhtemelen online olduğu için![]()
Story nod için online gerekiyor maalesef ve oyun çok pahalı bence o kadar para verilmez . 517 tl nedir ya ?online için değil de
bütün mw oyunlarını oynadım ama bunu alacak bütçe yok. Şuanlık story mod da kırılmadıysa para biriktiricek veya oynamayacaz
helal olsun hocamhocam o oyunun kırılması imkansız bosuna beklemesın ben yenı COD oyunu nu gidip internet cafe de bitirdim toplamda 50 TL para odedim 4 saatte bitti 2019 da Cıkan oyunu VPN ile RUSYA dan yılbası indirimi ile aldım 150 TL ye oyle bitirdim 5 saat sonrada onu LETGO da sattımsızde bu tur yollara basvurabılırsınız
![]()
eski oyunları bile 100 tlden başlıyor(eski oyunlardan kastettiğim black ops 1 ve mw 1 civarı çıkanlar)Story nod için online gerekiyor maalesef ve oyun çok pahalı bence o kadar para verilmez . 517 TL nedir ya ?
Direk dolarla satıyorlar oyunu güncel kurla. Indirimle 250 tl falan oluyor adeks gibi yerlerde bitirilebilir belki.helal olsun hocam
eski oyunları bile 100 tlden başlıyor(eski oyunlardan kastettiğim black ops 1 ve mw 1 civarı çıkanlar)
cod serisi başlı başına uçuk fiyatlı ama son iki oyun nirvanası oldu
hocam valla gereksız pahalı baska yollara basvurmak gerrekıyor birde bu tur oyunları HESAP OLARAK alabılecegınız bı platforn var GAME PAZAR diye bircok hesap aldım ben tabı oyunları offlıne olarak oynuyorsunuz hıkaye oyunları için idealhelal olsun hocam
eski oyunları bile 100 tlden başlıyor(eski oyunlardan kastettiğim black ops 1 ve mw 1 civarı çıkanlar)
cod serisi başlı başına uçuk fiyatlı ama son iki oyun nirvanası oldu
Oynanır aslında 1050 ti ileyaşadığım yerdeki int cafelerde 1050ti sistemler var![]()