Neler Yeni

COD: MW 2019 Steam'de yok mu?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Steam'de oyunu aratınca COD: MW Remastered çıkıyor sadece. İnternetten baktım, Microsoft Store'da da bulabilirsiniz demişler ama orada da aynı şekilde COD: MW Remastered çıkıyor. Remastered olan 2019 olan mı? Yoksa 2019 olan sadece Battle.net'e özel mi?

Yusufbae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
Steam'de oyunu aratınca COD: MW Remastered çıkıyor sadece. İnternetten baktım, Microsoft Store'da da bulabilirsiniz demişler ama orada da aynı şekilde COD: MW Remastered çıkıyor. Remastered olan 2019 olan mı? Yoksa 2019 olan sadece Battle.net'e özel mi?
Yok battlenet e özel birde indirim ile 180tlye aldım 5 Eylül de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni çıkan cod 2019 battlenet e özel birde cod mw2

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Peki Remastered olan nedir? ne farkı var 2019 ile? 2019 olan yeni oyun, Remastered olan eskisinin yenilenmiş sürümü mü?

Yusufbae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
Teşekkür ederim. Peki Remastered olan nedir? ne farkı var 2019 ile? 2019 olan yeni oyun, Remastered olan eskisinin yenilenmiş sürümü mü?
Hayır cod 2019yeni bir oyun eski oynun yenilenmis grafikli versiyonu değil remastered yenilenmiş grafik remake hem grafik hem oyun motorunun iyilestirilmesi demek

Alma terchibiz varsa indirim bekleyin yüzde 67indirim ile almıştım

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
COD MW farklı bir oyun sadece battle.net üzerinden satılıyor steamde maalesef yok
Geçen günlerde arkadaşın dediği gibi 180 190TL gibi bir fiyata düştü
COD MW Remastered ise Modern warfare serisinin ilk oyununun yenilenmiş hali gibi düşünebilirsiniz biraz daha toparlanmış hali bir tık

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hayır cod 2019yeni bir oyun eski oynun yenilenmis grafikli versiyonu değil remastered yenilenmiş grafik remake hem grafik hem oyun motorunun iyilestirilmesi demek

Alma terchibiz varsa indirim bekleyin yüzde 67indirim ile almıştım
Ben de aynısını demiştim zaten. Teşekkürler.

Yusufbae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
COD MW farklı bir oyun sadece battle.net üzerinden satılıyor steamde maalesef yok
COD MW Remastered ise Modern warfare serisinin ilk oyununun yenilenmiş hali gibi düşünebilirsiniz biraz daha toparlanmış hali bir tık
Cod mw1 remastered Steam hesabı olarak çok ucuza geliyor cod mw2 remastered indirim ile maks 150tl oldu cod mw3 de Steam hesabı olarak ucuza veriliyor cod 2019 da indirim ile 190tl oldu cod mw2 2022 Steam hesap olarak 100tlye satılıyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Teşekkürler. Peki indirimsiz fiyatı ne kadardı? Herkes 180TL'ye düşmesini konuşuyorsa gerçek fiyatı bayağı tuzludur diye düşünüyorum.

Yusufbae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
Ben de aynısını demiştim zaten. Teşekkürler.
Konuyu okuyan arkadaşlar için

Teşekkürler. Peki indirimsiz fiyatı ne kadardı? Herkes 180TL'ye düşmesini konuşuyorsa gerçek fiyatı bayağı tuzludur diye düşünüyorum.
Eskiden 700tyldi dolar 8tlyken şimdi yerel fiyatlandirma ile dolar 18tl olmasina rağmen 600tl ve indirim ile 190tlys geliyor 10 dolara muhteşem bir oyun veriliyor demek bu

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Şu an da 199₺
cold war alınır mı 197₺ düşmüş

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Şu an da 199₺

Cold War'u insanlar genel olarak nasıl görüyor bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyor online kısmı. Zaten konudan da anlayacağınız üzere çok da bilmem COD piyasasını :D. İyi bir fiyattan düştüyse ben alırdım, her ne kadar anlamasam da piyasasından çok seviyorum COD serisini.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

Yusufbae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
Şu an da 199₺

Al gitsin bende para biriktiriyrum

Şu an da 199₺

2 si arasında kalıp cod 2019 aldım mw hayrani olduğum için ama black ops da güzel oyundur

Al gitsin bende para biriktiriyrum

2 si arasında kalıp cod 2019 aldım mw hayrani olduğum için ama black ops da güzel oyundur
Teşekürler indirim devam ediyormuş cold War için bilgilendirdivin için sağol

Top Bottom