Cod modern Warfare serisi bağlantılı yani sen modern Warfare in ilk oyunun remasteredini oynadiysan bu hafta cikicak olan 1100liralik cod modern Warfare 2yi oynaman lazım hikaye bağı olarak. Bildiğim kadarıyla black opslarla modern Warfare in bı bağı yokdostlar selam.
COD MW Remastered den sonra sıradaki oyun hangisi? ben direk cod mw remasteredden başladım.
Call of Duty®: Modern Warfare® 2 (2009)Cod modern Warfare serisi bağlantılı yani sen modern Warfare in ilk oyunun remasteredini oynadiysan bu hafta cikicak olan 1100liralik cod modern Warfare 2yi oynaman lazım hikaye bağı olarak. Bildiğim kadarıyla black opslarla modern Warfare in bı bağı yok
Siz 2007de çıkan modern Warfarei mi oynadınız son çıkanı mi? 2007dekini oynadiysaniz sizin dediginiz sıradaki ama son çıkan remasteredi oynadiysan dediğim gibi bu hafta olanı oynamanız lazım remastered denmesine rağmen farklı oyunlar aslinda.Call of Duty®: Modern Warfare® 2 (2009)
sıradaki oyun bu değil midir sizce? çok karışık yav![]()
2007 de çıkan ile remasteredin tek farkı grafiğiymiş. o yüzden 2009 dan devam ediyorumSiz 2007de çıkan modern Warfarei mi oynadınız son çıkanı mi? 2007dekini oynadiysaniz sizin dediginiz sıradaki ama son çıkan remasteredi oynadiysan dediğim gibi bu hafta olanı oynamanız lazım remastered denmesine rağmen farklı oyunlar aslinda.
Hayır remastered olan ile yeni modern warfare 1 arasında hiçbir alaka yok. Modern warfare 2 remastered oynayınSiz 2007de çıkan modern Warfarei mi oynadınız son çıkanı mi? 2007dekini oynadiysaniz sizin dediginiz sıradaki ama son çıkan remasteredi oynadiysan dediğim gibi bu hafta olanı oynamanız lazım remastered denmesine rağmen farklı oyunlar aslinda.
Pardon hocam sorunuzu yanlış anlamışım adı remasterd olanın hikayesi aynı 2019da çıkan modern Warfarein hikayesi farklı eğer 2019da çıkan oyunu oynamadiysaniz 2009dakinden devam edin2007 de çıkan ile remasteredin tek farkı grafiğiymiş. o yüzden 2009 dan devam ediyorum
Evet yazdım dershanede tenefüste yaziyorum kafam gitmiş bir anlık karıştırmışim oyunları 2017(?)de çıkan remasteredla 2019daki reboot kafasında olan modern warfareiHayır remastered olan ile yeni modern warfare 1 arasında hiçbir alaka yok. Modern warfare 2 remastered oynayın
hocam ben ilk mw remastered ile başladım, şimdi 2009 dan devam ediyorumPardon hocam sorunuzu yanlış anlamışım adı remasterd olanın hikayesi aynı 2019da çıkan modern Warfarein hikayesi farklı eğer 2019da çıkan oyunu oynamadiysaniz 2009dakinden devam edin
2009dan devam da edebilirsiniz ama grafikler çamur gelebilir o yüzden hatırladığım kadarıyla 2009dakinin de remastered sürümü vardı ona bakın derimhocam ben ilk mw remastered ile başladım, şimdi 2009 dan devam ediyorumdoğru mudur