Yardım Cod Warzone açılmak üzereyken kapanıyor

Reaksiyon skoru
1
Oyunu yükleyeli iki gün oldu, daha hiç oynayamadım ve fetching online profile dedikten sonra play ekranına kadar gelebildim en fazla oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim bir sorun çıkmadı sürücülerimin güncelliğinden eminim GPU Tweak gibi uygulamaları kapatıp denedim yönetici olarak çalıştırdım windows firewall da izinini kaldırıp denedim virtual memoryi arttırdım yine olmadı ne yapmalıyım daha oyunu hiç oynayamadım

Sistemim:
Ekran kartım: Zotac Gtx 1060 6gb
İşlemcim: i5 7600
Anakart: Gigabyte Z270-HD3
Ram: G.SKILL Aegis DDR4 2133 C15 2x8GB

Hata verip mi kapanıyor.

Olay yöneticisinden kontrol etsene ne hatası veriyor diye

Battle net den grafik ayarları ni düşür de bir dene yüksek de kalmıştır velki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Battle net den grafik ayarları ni düşür de bir dene yüksek de kalmıştır velki
onu nasıl yapabilirim bilmiyorum ama geforce üzerinden ayar yaptım bir de düzgün olarak kapanmadı uyarısı veriyor oyun kapandıktan sonra açılırken onu da denedim

Ekler

• resim_2022-09-13_235000123.png
    resim_2022-09-13_235000123.png
    558.9 KB · Hit: 118
Battle net den grafik ayarları ni düşür de bir dene yüksek de kalmıştır vegrafik ayarları komut satirina -D3D11 yaz bu doku çözünürlüğü nü düşürür

Battle net den grafik ayarları ni düşür de bir dene yüksek de kalmıştır vegrafik ayarları komut satirina -D3D11 yaz bu doku çözünürlüğü nü düşürür
deniyorum şimdi onu

++denedim biraz daha uzun açık kaldı ama yine sonuç aynı ama belirtmek isterim ki bunun bir grafik hatası veya bilgisayarımı zorladığından dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü red dead redemption 2 gibi bir oyunu bile sabit fps alarak oynamıştım

Playing now un yaninda ayarlar ikonu var oradan grafik ayarlarina geliceksin

onu nasıl yapabilirim bilmiyorum ama geforce üzerinden ayar yaptım bir de düzgün olarak kapanmadı uyarısı veriyor oyun kapandıktan sonra açılırken onu da denedim

Oyunu yükleyeli iki gün oldu, daha hiç oynayamadım ve fetching online profile dedikten sonra play ekranına kadar gelebildim en fazla oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim bir sorun çıkmadı sürücülerimin güncelliğinden eminim GPU Tweak gibi uygulamaları kapatıp denedim yönetici olarak çalıştırdım windows firewall da izinini kaldırıp denedim virtual memoryi arttırdım yine olmadı ne yapmalıyım daha oyunu hiç oynayamadım

Sistemim:
Ekran kartım: Zotac Gtx 1060 6gb
İşlemcim: i5 7600
Anakart: Gigabyte Z270-HD3
Ram: G.SKILL Aegis DDR4 2133 C15 2x8GB
call of duty warzonenin genel sorunu bu playing in yanında ayarlar sekmesi var ona bas scan and repair var ona bas yarım saatlik bi dosya kontrol yapıyor sonra düzeliyor

Geri