Oyunun 2060 ile bir sorunu olduğunu düşünüyorum internette izlediğim videolar da bu kanıya vardım 2 sezondur bir sorun var 15 hatta 20 FPS kayıp olduğu dogrulanabilirreyis yalnız değilsin bende 70 80 alıyoyırum 1080p her şey low da
Haber edersen bende denerim ise yarar belkişu videoyu izleyeceğim bakalım yararı olacak mı
bazı bencmarklarda 150 fps ultra falan diyor abi gerçkten kafayı yicem 150 fps ultra ne yaOyunun 2060 ile bir sorunu olduğunu düşünüyorum internette izlediğim videolar da bu kanıya vardım 2 sezondur bir sorun var 15 hatta 20 FPS kayıp olduğu dogrulanabilir
2060 ekran kartına falanbazı bencmarklarda 150 fps ultra falan diyor abi gerçkten kafayı yicem 150 fps ultra ne ya
Şaka gibi adam 7 ay önce video atmış 120 kusur alıyor aynı yerde ben 95-99 ne diyeyim ki...bazı bencmarklarda 150 fps ultra falan diyor abi gerçkten kafayı yicem 150 fps ultra ne ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060 ekran kartına falan
Şaka gibi adam 7 ay önce video atmış 120 kusur alıyor aynı yerde ben 95-99 ne diyeyim ki...
Yeni mi oldu yoksa önceden daha mı iyiydi ?bende 3600x + gigabyte 2060 oc ile 90 fps civarın alıyorum 1080p sıcaklıklar 72-73 derece işlemci 68 -69
sistemi ilk aldığımdan beri bu şekilde optimizasyon sorunu vardır belki de yapmadım ben. ama sanırım cod a özgü bi durum buYeni mi oldu yoksa önceden daha mı iyiydi ?
Anladımsistemi ilk aldığımdan beri bu şekilde optimizasyon sorunu vardır belki de yapmadım ben. ama sanırım cod a özgü bi durum bu
Yeni aldınız sanirimsistemi ilk aldığımdan beri bu şekilde optimizasyon sorunu vardır belki de yapmadım ben. ama sanırım cod a özgü bi durum bu
evetAnladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni aldınız sanirim
cod serileri daha önce dx11 destekliyordu ister dx11 ister dx12 çalıştırabiliyordunuz değiştimi bilmiyorumDx 12 olan oyunu 11 yapamazsın kodlaması böyle