Neler Yeni

CoD Warzone Grafik Ayarlari Nasil Olmali?

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
Oncelikle herkese selam dostlar. Warzona baslamayi dusunuyorum. Olabilecek en iyi performansi almak istiyorum yani adamlari iyi gorebilmek ve canli gorebilmek istiyorum. Tavsiyelerinizi almak isterim.
Sistemim: Gigabyte 3060 Ti, Ryzen 5 5600X, 16 GB RAM.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Adamları rahat görebilmek ile canlı ve iyi görmek arasında fark var. Genellikle en düşük ayarlarda ve 1280x1024(5:4) veya 4:3 bir çözünürlükte oynarsanız daha rahat görürsünüz. Canlı ve iyi görmek içinse sisteminizin yettiği en yüksek ayar ve çözünürlüğü açabilirsiniz. 3060 Ti ile DLSS açarsanız 4K Ultra oynatacaktır.

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamları rahat görebilmek ile canlı ve iyi görmek arasında fark var. Genellikle en düşük ayarlarda ve 1280x1024(5:4) veya 4:3 bir çözünürlükte oynarsanız daha rahat görürsünüz. Canlı ve iyi görmek içinse sisteminizin yettiği en yüksek ayar ve çözünürlüğü açabilirsiniz. 3060 Ti ile DLSS açarsanız 4K Ultra oynatacaktır.
Aslinda baya bi ayar yaptim fakat cok soluk bir goruntu ortaya cikti. Bunu duzeltmek istiyorum herhangi bir tavsiyeniz var mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslinda baya bi ayar yaptim fakat cok soluk bir goruntu ortaya cikti. Bunu duzeltmek istiyorum herhangi bir tavsiyeniz var mi?
Cozunurlugum 16:9 1920.1080.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Monitörünüzün modeli nedir? Renklerin soluk olmasından bahsediyorsanız TN panel bir monitör kullanıyor olabilirsiniz ki bu da oyun ayarlarıyla çözemeyeceğiniz bir şey.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tn panel kullaniyorum benq 2540k
Oyunun renkleri normalde zaten çok soluk. TN panel olunca daha da soluk gelmesi normal. Bende IPS panel olduğu halde soluk geliyor. Onun için Nvidia oyun filtresiyle renk ekleyip renkleri biraz daha canlandırabilirsin. Ben öyle yapıyorum normal kendi renkleri bana göre çok kötü çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,301
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom