COD Warzone İndirme

Kudret

80+
Reaksiyon skoru
69
Arkadaşalar Cod Warzone dün indirmeye başladım. Fakat 30 Gb kala indirim yapmamaya başladı. İnternetimde veya donanımda hiç bir problem yok. Biraz araştırdım verilen çözümleri uyguladım ama çözülmedi hala bekliyor. Bir çözmü olan var mı ?

ben istemciyi kapatıp tekrar açıyordum zaten veri kaybetmeden indiriyor
edit : ram 16 gb değilse indirme hiç oynanmıyor bende hdd e kurulu öyle duruyor kenarda

Duraklatınca kaldığı yerden devam ediyor. Aç-kapa dene derim.

ben istemciyi kapatıp tekrar açıyordum zaten veri kaybetmeden indiriyor
edit : RAM 16 gb değilse indirme hiç oynanmıyor bende HDD e kurulu öyle duruyor kenarda
O yöntem hiç işe yaramadı. PC de 16 gb 3200MHz ram var zatende. İndirmede neden problem oluyor anlamadım çıldırıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duraklatınca kaldığı yerden devam ediyor. Aç-kapa dene derim.
Valla kaç kere kapattım açtım belli değil malesef olmadı.

İndirme problemlerini şuan dünya genelinde yaşıyorlar serverlar çöp olduğu için update geldi bugün ve indirmeler leş durumda ne zaman düzelir bilmiyorum ama sebebi bu benim arkaplanda indirmeye bıraktım güncellemeyi byte seviyelerine de düşüyor bazen ama indiriyor sonuçta çözümü bulmanız biraz zor gibi farklı uygulamalar kullanarak biraz yükseltebiliyolar indirme hızını ama ne kada güvenilir bilmiyorum

İndirme problemlerini şuan dünya genelinde yaşıyorlar serverlar çöp olduğu için update geldi bugün ve indirmeler leş durumda ne zaman düzelir bilmiyorum ama sebebi bu benim arkaplanda indirmeye bıraktım güncellemeyi byte seviyelerine de düşüyor bazen ama indiriyor sonuçta çözümü bulmanız biraz zor gibi farklı uygulamalar kullanarak biraz yükseltebiliyolar indirme hızını ama ne kada güvenilir bilmiyorum
Anladım yine server problemi. Gerçi corona muhabbetinden oluyor olabilir. Neyse artık beklicez indiricekmi diye. Sırf bu oyun için M.2 NVMe SSD aldım ona yanarım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

battle.net
den indiriyorsun bro
96 gb indi yanlıs hatırlamıosam am değmez 1-2 gün oynayıp bıraktım
Bende oradan indiriyorum. Torrentle veya başka şekilde dosyaları paylaşılmış mıdır acaba diye sormuştum. Ben tam bir COD hayranıyım. Hatta muptezeliyim :) muhtemelen sıkılmam.

RAM 8gb ultrada akıyorum ben
ben ne yaptıysam olmadı ram temizleme programı indirip sürekli temizleyince oynanabilir oldu ama unutunca ram 8 gba yaklaşıp oyun kapanıyor belki düzeltmişlerdir uzun zamandır girmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,989
Üyeler
190,840
Son üye
Lakajahaga
Geri