MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Arkadaşlar Warzone indirmek istiyorum ama şu anda toplam kaç GB gerekiyor bilmiyorum. Battle.net uygulamasında "indir" dediğimde 85.40GB istiyor. Ama birkaç gün sonra ya da oyun indikten sonra ekstra bir güncelleme gibi bir şey yapıyor mu? Daha önceden indirdiğimde öyle olmuştu çünkü. 70GB indirmiştim ve ardından 25-30GB güncelleme yapmıştı. Yine öyle mi olur? Duyduğuma göre boyutunu azaltmışlar ama tam bilemiyorum. Hali hazırda Warzone'u yüklü arkadaş varsa toplam boyutuna ve ne sıklıklarla güncelleme geldiğine dair bilgi verebilir mi? Teşekkür ederim şimdiden. 
Post automatically merged:
Benim 111GB alanım var bu arada.Arkadaşlar Warzone indirmek istiyorum ama şu anda toplam kaç GB gerekiyor bilmiyorum. Battle.net uygulamasında "indir" dediğimde 85.40GB istiyor. Ama birkaç gün sonra ya da oyun indikten sonra ekstra bir güncelleme gibi bir şey yapıyor mu? Daha önceden indirdiğimde öyle olmuştu çünkü. 70GB indirmiştim ve ardından 25-30GB güncelleme yapmıştı. Yine öyle mi olur? Duyduğuma göre boyutunu azaltmışlar ama tam bilemiyorum. Hali hazırda Warzone'u yüklü arkadaş varsa toplam boyutuna ve ne sıklıklarla güncelleme geldiğine dair bilgi verebilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.![]()