Neler Yeni

Code Geass hakkında düşüncelerim

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
SAO çok beğenen de var nefret eden de var bilemedim :)
İlk izlerken her şeyi güzel gelmişti, ama fark ettim hikayenin başı iyi, yarısına gelene kadar böyle ortalama bir animeye dönüşüyor (2. Sezon yani), Alicization’un başı ve savaştan öncesi cidden çok iyi. 5. sezon da 2. sezon gibi ortalama. O yüzden ne kötü ne iyi demekle yetiniyorum sadece. Ha ama bence Alicization’un başı ve SAO’nun ilk kısmı çok iyi orası ayrı. İlk onunla başlama bence yani, aralarından en sağlamı diye bir liste yapamasam da, normalde izlediklerinden oldukça farklı olacağını tahmin ettiğim:

Boku dake Ga Inai Machi ve Bunny Girl Senpai deneyebilirsin. Farklı tatlar, ama güzeldirler yani.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
İlk izlerken her şeyi güzel gelmişti, ama fark ettim hikayenin başı iyi, yarısına gelene kadar böyle ortalama bir animeye dönüşüyor (2. Sezon yani), Alicization’un başı ve savaştan öncesi cidden çok iyi. 5. sezon da 2. sezon gibi ortalama. O yüzden ne kötü ne iyi demekle yetiniyorum sadece. Ha ama bence Alicization’un başı ve SAO’nun ilk kısmı çok iyi orası ayrı. İlk onunla başlama bence yani, aralarından en sağlamı diye bir liste yapamasam da, normalde izlediklerinden oldukça farklı olacağını tahmin ettiğim:

Boku dake Ga Inai Machi ve Bunny Girl Senpai deneyebilirsin. Farklı tatlar, ama güzeldirler yani.
Satsuri no tenshi izlemeyi düşünüyorum

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Seversin, tek sezon hızlı gelişip hızlı biten kosa bir eğlence.
1608880422762.png

Ne çabuk sattın C.C'yi 😆

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hadi bakalım Satsurkii no tenshiye başlıyorum

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hadi bakalım Satsurkii no tenshiye başlıyorum
İlk bölüm bitti az çok olayı anladım beğendim. Herkesin bir isteği var ilk bölümdeki manyak doktor kızı istiyor falan gibi Her katta bir kişi var ve o kat sadece ona ait diğer katlara gidemiyor bu kadar anlayabildim şuanlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

1608909619055.png

Teşekkürler Bu güzel anime insanlara duyurduğun için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom