Neler Yeni

Çoğu oyuna oyna çık yapabileceğim şekilde bir platform var mı

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Iyi günler , konu biraz başlık konusunda uzun olduğu için sacma bir başlık olmuş olabilir kusura bakmayın. Konuya gelicek olursam hikayeli oyunlar vs oynamayi seven biriyim cok fazlada zaman bulamıyorum, gamepass nvdia gibi platformlarin işleyişini de bilmedigim için size sormak istedim . Hangi platform benim istediğim şekilde olur , sahip olmak degil girip oynayıp çıkmam daha sonra yeni oyunlar vs

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
paralı mı parasız mı

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paralı mı parasız mı
Paralı hocam gamepass dediler. Üyelik para konusunda sorun yok , hani girip o oyunu oynayip çıkayım. cod bf serisinde cogu oyunu sırf 3 4 saat hikayesini oynamak için alip tekrar girmeyen biriyim özetle öyle söyleyeyim

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
xbox ile ea in gamepass i var. Onları kovala hocam.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Özür dilerim anlayamadım kovala dedigin indirim vs mi direkt alamıyor muyum , aylık üyelige bağlayıp yada yıllık alsam
"xbox" ve "EA Games" platformları var onlardan üyelik alıp oynayabilirsin demek istemiş

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Özür dilerim anlayamadım kovala dedigin indirim vs mi direkt alamıyor muyum , aylık üyelige bağlayıp yada yıllık alsam
ben özür dilerim hocam düzgün anlatmadığım için. Arkadaş zaten benim yerime açıklamış. Bu platformlardan üyelik alarak oynayabilirsin. Xbox zaten bünyesine EA platformundakileri de dahil etti, tek taşla iki kuş. Ayrıca amazon prime alarak ta amazonun bedava verdiği oyunları alabilirsin.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
xbox game pass alırsan ea play de yanına geliyor. Ondan Game Pass alın bence.
Teşekkürler bilgi için, bu çok yararlı oldu yıllık varmış galiba alayım onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben özür dilerim hocam düzgün anlatmadığım için. Arkadaş zaten benim yerime açıklamış. Bu platformlardan üyelik alarak oynayabilirsin. Xbox zaten bünyesine EA platformundakileri de dahil etti, tek taşla iki kuş. Ayrıca amazon prime alarak ta amazonun bedava verdiği oyunları alabilirsin.
Teşekkürler yardımcı olman bile güzel amazon vs bütün hepsinde varda gamepass biraz daha detayli ve geniş bir platform heralde onu hiç denemedim is güç yogunluk zamanım biraz bu dönem fazla olucak diye daha iyi olur

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
pc xbox game pass 80tl içinde baya bi oyun oluyor mu yoksa kotalı mı

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Teşekkürler bilgi için, bu çok yararlı oldu yıllık varmış galiba alayım onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler yardımcı olman bile güzel amazon vs bütün hepsinde varda gamepass biraz daha detayli ve geniş bir platform heralde onu hiç denemedim is güç yogunluk zamanım biraz bu dönem fazla olucak diye daha iyi olur
gamepass tabi biraz daha geniş bir kütüphane sunuyor. Aylık ödeme yaptıkça istediğin oyunu istediğin kadar oynatıyor. Sürekli güncellemesi de ayrı güzel yanı.
pc xbox game pass 80tl içinde baya bi oyun oluyor mu yoksa kotalı mı
geniş bir kütüphanesi var. 80 lira veriyorsun, sonra istersen 7//24 oyun açık kalsın farketmiyor. Sınır yok.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Xbox game pass alıp oyunları nvidia geforce now üzerinden oynayabiliyor muyuz?

Top Bottom