LothbLoki
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 359
- İsim
- Enis Solak
- Bütçe
- 1200
Arkadaşlar şuan benim için önemli olan kulaklığın film izlerken filmdeki ambiyansı yaşatması ve müzik dinlerken basslarının ve tizlerinin dengede olması ( yeni sistem alana kadar çok oyun oynamayacağım, şuanlık sadece bu amaçla kullanacağım ).
Bu kulaklıklar arasında kaldım sizce yukarda yazdıklarım doğrultusunda hangi kulaklığı almalıyım? Bunlardan farklı, bütçeme uygun önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Bu arada bilgisayarım eski olduğu için ses kartı güzel değil hatta yok bile diyebilirim.
Bütçemi arttırabilirsem bu da olabilir.
Bu kulaklıklar arasında kaldım sizce yukarda yazdıklarım doğrultusunda hangi kulaklığı almalıyım? Bunlardan farklı, bütçeme uygun önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Bu arada bilgisayarım eski olduğu için ses kartı güzel değil hatta yok bile diyebilirim.
Logitech G PRO X 7.1 Surround Gaming Kulaklık (981-000818)
BLUE VOICE teknolojisi, gürültüyü, sıkıştırma ve yayılmayı azaltmak, sesinizin daha zengin, daha net ve daha profesyonel çıkmasını sağlamak için size gerçek zamanlı ses filtreleri sunar.
www.gaming.gen.tr
Bütçemi arttırabilirsem bu da olabilir.
LOGITECH G435 Lightspeed Kablosuz Gaming Kulaklık Siyah (981-001050)
LIGHTSPEED, yüksek performanslı sesli yanıt, güçlü bağlantı ve uzun pil ömrü ile oyun oynamanıza olanak tanıyan oyun sınıfı kablosuzdur. Tümü 10 metre / 33 fit-e kadar menzile sahiptir.
www.gaming.gen.tr
Son düzenleme: