Coil Whine PROBLEMI?

Akhundov

80+
Reaksiyon skoru
2
YENI SISTEMIM OLAN 7800XT EKRAN KARTIMDA BAZI OYUNLAR COİL WHİNE SESI GELİYOR SEBEBI NEDIR?HERHANGI BI SIKINTI YARATIRMI?

Servise gönder şansın varsa değişim yaparlar. Bende aynı sorundan şikayetciydim kartı servise gönderdim maalesef değişim yapmadılar. Bir süre sonra alışıyorsun. Özellikle benimki gibi kulaklık taktıktan sonra az ya da hiç duyulmayacak seviyedeyse problem olmaz. Ayrıca bildiğim kadarıyla karta bir zararı yok.

Servise gönder şansın varsa değişim yaparlar. Bende aynı sorundan şikayetciydim kartı servise gönderdim maalesef değişim yapmadılar. Bir süre sonra alışıyorsun. Özellikle benimki gibi kulaklık taktıktan sonra az ya da hiç duyulmayacak seviyedeyse problem olmaz. Ayrıca bildiğim kadarıyla karta bir zararı yok.
SISTEMIN BENIMKIYLE AYNIMIS DOSTUM xD ozellıklerıne baktımda

YENI SISTEMIM OLAN 7800XT EKRAN KARTIMDA BAZI OYUNLAR COİL WHİNE SESI GELİYOR SEBEBI NEDIR?HERHANGI BI SIKINTI YARATIRMI?
Sıkıntı yaratmaz ses çok yüksekse garantiye gönder değişim yapma ihtimalleri var

Dostum aynı ekran kartının Asus TUF versiyonuna sahibim, bendede coil whine problemi var ama rahatsız edecek seviyede bir sesi yok, ya zamanla bu ses azaldı ya da artık beni eskisi gibi rahatsız etmiyor. Servise yolladım ve tam 1 ay bekledikten sonra kartım elime yeniden ulaştı ve üstüne koydukları kağıtta şunlar yazıyordu:

Kartınızın her portundan şu şu şu programlar ile test yapıldı ve kartınızda herhangi bir problem olduğu görülmedi. Coil whine ekran kartının performansını düşürecek bir durum değildir, kullanımınızı etkilemez. Bu durumda değişim veya tamir yapılamaz.

Tarzında bir şeyler yazılmıştı. Ekran kartı çok güç tükettiğinden bu tarz kartlarda sıkça rastlanan bir durum. İnternete 4090 coil whine, 7900xtx coil whine yazarsan ne kadar rahatsız edici coil whine'ların olduğunu görebilirsin. Genellikle 7800 xt'de bulunan coil whine'lar çok rahatsız edici seviyede olmuyor ama seninki resmen çığlık atar gibiyse hakkını savun ve değişim talep et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanla artma ihtimali varmı peki
Zamanla artma ihtimali yok hatta duyduğum kadarıyla azalma ihtimali bile var. Bu sadece bir sestir performansını kesinlikle etkilemez. Canavar gibi bir kartın var bu durum moralini bozmasın.

Sıkıntı yaratmaz kafaya takma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanla artmıyor azalıyor benim kartta azaldı bariz şekilde

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum coil whine olur mu acaba? Diğer marka ekran kartlarında da olduğunu okudum.
7700XT'de CW 7800XT'ye göre daha az oluyor ama sana tavsiyem o sistemi alma fiyatını hakeden bir sistem değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,020
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri