Neler Yeni

Yardım Coil Whine Sesini Kulaklıktan Duyuyorum

Good One

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Erşan
Arkadaşlar kafa yedirten cinsten bir sorunla karşı karşıyayım, yaklaşık 2-3 hafta önce ekran kartım coil whine sorununu yapmaya başladı kulak içi kulaklık kullandığım için kolay kolay duymuyordum fakat 1 hafta önce Gamepower kizaru adlı kulaklığı satın aldım, büyük pedleri olduğu için duymayacağımı düşünüyordum ama hiç beklemediğim bir şekilde coil whine sesini doğrudan kulaklıktan vermeye başladı ve cs go da oyun içi mikrofona basıca karşı taraf rahatlıkla duyuyor. Ekran kartını garantiye göndereceğim fakat şuan karantinadayım ve 1 2 hafta gönderemem bu sesi kulaklıktan kesmenin bir yolu varmıdır bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Ayrıca farklı kulaklık takıp deneyince ses kesiliyor ama kulağımdan öbürünü çıkartıp kizaruyu taktığımda oyun sesi kizaruda olmasa bile cızırtıyı aynı şekilde veriyor USB ses kartından kaynaklandığını düşünüyorum.

(Valorant lobide ve cs go genelinde çok fazla duyuluyor)

Son düzenleme:

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Kesmenin yolu yok yük binince ses çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Arkadaşlar kafa yedirten cinsten bir sorunla karşı karşıyayım, yaklaşık 2-3 hafta önce ekran kartım coil whine sorununu yapmaya başladı kulak içi kulaklık kullandığım için kolay kolay duymuyordum fakat 1 hafta önce Gamepower kizaru adlı kulaklığı satın aldım, büyük pedleri olduğu için duymayacağımı düşünüyordum ama hiç beklemediğim bir şekilde coil whine sesini doğrudan kulaklıktan vermeye başladı ve cs go da oyun içi mikrofona basıca karşı taraf rahatlıkla duyuyor. Ekran kartını garantiye göndereceğim fakat şuan karantinadayım ve 1 2 hafta gönderemem bu sesi kulaklıktan kesmenin bir yolu varmıdır bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Ayrıca farklı kulaklık takıp deneyince ses kesiliyor ama kulağımdan öbürünü çıkartıp kizaruyu taktığımda oyun sesi kizaruda olmasa bile cızırtıyı aynı şekilde veriyor USB ses kartından kaynaklandığını düşünüyorum.

(Valorant lobide ve cs go genelinde çok fazla duyuluyor)
Aynı sorun bende de var konuyu takipteyim.

Good One

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Erşan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Coil Whine sesi kulaklıktan geliyorsa sorun kulaklıkta olabilir. Farklı bir kulaklıkla dener misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Ekran kartından kesmenin yolu olmadığını biliyorum ben kulaklığa gelen sesi kesmenin yolu varmı onu soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık ne kullanıyorsun ?
Ben de de güç kaynağından geliyordu garantiye yolladım değiştirdiler psu yu ama aynı sorun devam etti acaba ekran kartından da kaynaklanıyor olabilir mi ? (garantide psu yu test ettiler ve coil whine olduğunu saptadılar psu da)

Good One

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Erşan
Ben de de güç kaynağından geliyordu garantiye yolladım değiştirdiler psu yu ama aynı sorun devam etti acaba ekran kartından da kaynaklanıyor olabilir mi ? (garantide psu yu test ettiler ve coil whine olduğunu saptadılar psu da)
Çok sinir bozucu bilgisayardan soğudum artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Çok sinir bozucu bilgisayardan soğudum artık
Bende soğudum gerçekten tüm hevesini kırıyor insanın. Artık oyunlarda fps sabitleyip oynuyorum ses kulaklığa gelmesin diye

Top Bottom