Neler Yeni

Coil whine sorunu Rx6600

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
1ay önce bir ekran kartı aldım arkadaşlar . İnvetustan almıştım.Arayıp coil whine sorunum var , iade mümkün mü diye sordum . Servise yollayın orda iade veya değişim kararı verilebilir dedi.

Fakat sizlere danışmak istediğim kısım ;
Çok fazla bir coil whine sorunu yoksa bir işlem yapmayadabilirler diye dipnot düştü. Sizlerce böyle bir hakları var mı ?Sonuç olarak ayıplı bir ürün değil mi ?
Sessiz veya sesli her halükarda iade/değişim gerekmez mi ?

sucykq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman
benim rx570de var dikkat etmediğinde duymuyosun bile aşırı yoksa temiz diyip yolluyolar :)

The GodFather

80+ Silver
1ay önce bir ekran kartı aldım arkadaşlar . İnvetustan almıştım.Arayıp coil whine sorunum var , iade mümkün mü diye sordum . Servise yollayın orda iade veya değişim kararı verilebilir dedi.

Çok fazla bir coil whine sorunu yoksa bir işlem yapmayadabilirler diye dipnot düştü. Sizlerce böyle bir hakları var mı ?Sonuç olarak ayıplı bir ürün değil mi ?
Bro bende cw den dolayı Asus tuf rtx 3060 ekran kartını satın aldığım gaminggene gönderdim onlarda servise gönderdi servisin vereceği karara göre işlem yapacağız dediler. Yakın zamanda haber gelir diye düşünüyorum çünkü 2 hafta kadar oldu hâlâ bekliyorum. Olumlu haber gelirse yazarım bura.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ

Hocam asus 6600XT kartımda coil whine var yaklaşık 1 ay oldu alalı servise yolladım geri gönderdiler normal diye ,
Bundan önce XFX marka kartımda vardı onun iadesi yada degişimini onaylamışlardı

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro bende cw den dolayı Asus tuf rtx 3060 ekran kartını satın aldığım gaminggene gönderdim onlarda servise gönderdi servisin vereceği karara göre işlem yapacağız dediler. Yakın zamanda haber gelir diye düşünüyorum çünkü 2 hafta kadar oldu hâlâ bekliyorum. Olumlu haber gelirse yazarım bura.
Tamamdır dostumbekliyorum sonucu . Umarım istediğin gibi olur . Kartı ne kadar zaman önce almıştın

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yani coil whine cihaza zarar vermedğinden yapmayabilirler ama yapsalar iyi olurdu. Bi aralar stok yok diye para iadesi yapıyorlardı öyle yaparlarsa zarara girebilirsin tabii hala devam ediyorsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem

Sapphire marka mı RX 6600 ben de alacağımda ona göre alayım

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
"Coil whine"bana göre ekran kartına zarar veriyor.
Nerden biliyorsun ? Derseniz
Bu sorunu olan kartım vardı ve çok geçmeden oyunlarda kafayı yedi ve çöp oldu.

The GodFather

80+ Silver
Tamamdır dostumbekliyorum sonucu . Umarım istediğin gibi olur . Kartı ne kadar zaman önce almıştın
Umarım...
Aldığım gün kasayı kurdum ikinci gün oyun filan indirdim kart yüke binince vızırtılar başlıyodu ondan 3 4 gün sonra aldığım yere gönderdim onlarda servise göndermiş. Yaklaşık 3 hafta kadar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani coil whine cihaza zarar vermedğinden yapmayabilirler ama yapsalar iyi olurdu. Bi aralar stok yok diye para iadesi yapıyorlardı öyle yaparlarsa zarara girebilirsin tabii hala devam ediyorsa
Aga ben hazır sistemle aldım bunda iade filan olmaz dimi . Zaten ben iadeyi asla kabul etmem o ayrı da

YunusOZ

80+ Bronze
Umarım...
Aldığım gün kasayı kurdum ikinci gün oyun filan indirdim kart yüke binince vızırtılar başlıyodu ondan 3 4 gün sonra aldığım yere gönderdim onlarda servise göndermiş. Yaklaşık 3 hafta kadar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga ben hazır sistemle aldım bunda iade filan olmaz dimi . Zaten ben iadeyi asla kabul etmem o ayrı da
Değişim yaparlar büyük ihtimal çünkü iade yapınca bütün sistemi iade etmen gerekebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,260
Üyeler
164,283
Son üye
pinar.catak
Top Bottom