Artık piyasadaki kartların çoğuna coil whine var. RX6500 kullanıyorum bende de var.Şaka mı kanka ya o kadar para ver coik whine olsun vercem mahkemeye
Artık piyasadaki kartların çoğuna coil whine var. RX6500 kullanıyorum bende de var.Şaka mı kanka ya o kadar para ver coik whine olsun vercem mahkemeye
Ürün değişimi yapmaları lazım o zaman yani laptop için dökülen alın terşni biliyorumHocam bildiğim kadarıyla coil whine'ın tamiri mümkün değil.
Olurmu kiiade et en mantıklısı
Ama saçma agaArtık piyasadaki kartların çoğuna coil whine var. RX6500 kullanıyorum bende de var.
Orası doğru gerçekten para verdiğimiz ürünü geri almamaları çok kötü. Fakat ürünün ne tamiri mümkün ne de değişim yapmaları. Eğer gerçekten aşırı ses çıkartıyorsa rahatsız edecek derecede o zaman değişim yapıyorlar.Ama saçma aga
Çok geliyo ya mahkemeye taşıyabilirmiyimOrası doğru gerçekten para verdiğimiz ürünü geri almamaları çok kötü. Fakat ürünün ne tamiri mümkün ne de değişim yapmaları. Eğer gerçekten aşırı ses çıkartıyorsa rahatsız edecek derecede o zaman değişim yapıyorlar.
coil ehine bir sorun değil ki ses sadece, senin desiğin şey bilgisayar fan sesi çıkartıyor diye garantiye vermekten farksızŞaka mı kanka ya o kadar para ver coik whine olsun vercem mahkemeye
Çok gelmesine rağmen geri almazlarsa tüketici hakem heyetine gidip şikayet edebilirsiniz.Çok geliyo ya mahkemeye taşıyabilirmiyim
Eğer ses çok geliyorsa bence sorun olarak görülmeli. Sürekli başımı ağrıtan bir sese katlanamazdım.coil ehine bir sorun değil ki ses sadece, senin desiğin şey bilgisayar fan sesi çıkartıyor diye garantiye vermekten farksız
Verdim abiye dedi halledicez felan halletmezlerse şaka mı derim iade isterim banane hacı tr de para kazanmak çok mu kolay bişiÇok gelmesine rağmen geri almazlarsa tüketici hakem heyetine gidip şikayet edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ses çok geliyorsa bence sorun olarak görülmeli. Sürekli başımı ağrıtan bir sese katlanamazdım.
full sıvı soğutmalı kasa alcaksın 0 ses istiyorsan yani tamaen sessiz hava soğutmalu bilgisayar yok benim bildiğim hele laptop alıp sessiz olmasını beklemek nası bişeyÇok gelmesine rağmen geri almazlarsa tüketici hakem heyetine gidip şikayet edebilirsiniz.
Eğer ses çok geliyorsa bence sorun olarak görülmeli. Sürekli başımı ağrıtan bir sese katlanamazdım.
Ya kanka coik whine her laptopta yok bana neden kötü verebilirler öyle bir hak yok .full sıvı soğutmalı kasa alcaksın 0 ses istiyorsan yani tamaen sessiz hava soğutmalu bilgisayar yok benim bildiğim
hiçbir sonuç çıkmaz o servisten büyük ihtimalle ama bakalımKulaksız oynanmıyo oyun zevkimin içine etti
Ya kanka coik whine her laptopta yok bana neden kötü verebilirler öyle bir hak yok .
Hocam sessiz bilgisayar istediğimiz yok. Coil whine sesi şiddetli bir biçimde duyulursa bu normal fan sesinden ziyade kulağı tırmalayan rahatsız edici bir sese dönüşüyor buna katlanılamaz. Zaten şiddetli sesler sorun olarak görülüp değiştiriliyor.full sıvı soğutmalı kasa alcaksın 0 ses istiyorsan yani tamaen sessiz hava soğutmalu bilgisayar yok benim bildiğim
Oyunda ötüyo durmadan mikrofondan kayıt aldım baya belli oluyor baya gıcıkHocam sessiz bilgisayar istediğimiz yok. Coil whine sesi şiddetli bir biçimde duyulursa bu normal fan sesinden ziyade kulağı tırmalayan rahatsız edici bir sese dönüşüyor buna katlanılamaz. Zaten şiddetli sesler sorun olarak görülüp değiştiriliyor.
Benim kastettiğim basit coil whine sesi değil yanlış anlaşılmasın.