IIOGZHNII5234
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Gamegaraj slayer 7xl 3060 C2 laptopum var coil whine sorunu yüzünden gittim teknik servise ürünü aldılar şimdi tamir ederler demi yoksa değişim mi yaparlar
tamiri yok galibaGamegaraj slayer 7xl 3060 C2 laptopum var coil whine sorunu yüzünden gittim teknik servise ürünü aldılar şimdi tamir ederler demi yoksa değişim mi yaparlar
Adamlara verdim laptopu naparşar ki şimditamiri yok galiba
Hacı şaka mı ya ürün değişimi yapsınlar bari o kadar para verdimHiçbir şey yapmadan geri gönderirler muhtemelen![]()
coğrafya kaderdirülkemizde çok ciddiye almıyorlar altı üstü ses diyorlar maalesef. Yurtdışında olsa hemen değiştirirler sonuç olarak fabrikasyon bir hata kullanıcı yapmamış.
Ya iyide adam tamir edicez dedi bildiğin şaka mıDeğişimde yapmazlar tamir de yapmazlar geri gönderirler. Her zaman böyle oluyor.
dedilerse yaparlar heraldeYa iyide adam tamir edicez dedi bildiğin şaka mı am*
Şaka mı kanka ya o kadar para ver coik whine olsun vercem mahkemeyeknk hemen sil sondaki kelimeyi
Hocam bildiğim kadarıyla coil whine'ın tamiri mümkün değil.Ya iyide adam tamir edicez dedi bildiğin şaka mı am*
iade et en mantıklısıŞaka mı kanka ya o kadar para ver coik whine olsun vercem mahkemeye