COINBASE doğrulama loop una girdim nasıl düzeltirim?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,595
Arkdaşlar bende soru cevaplayarak para kazanmak istedim girdim kayıt oldum vs kimlik resmini çekiyorum selfie çekiyorum yüklüyotum hepsini sonra tekrar istiyor kaçıncı yapışım hala olmuyor nasıl düzelir bu durum baya baya loop a grdim

Arkdaşlar bende soru cevaplayarak para kazanmak istedim girdim kayıt oldum vs kimlik resmini çekiyorum selfie çekiyorum yüklüyotum hepsini sonra tekrar istiyor kaçıncı yapışım hala olmuyor nasıl düzelir bu durum baya baya loop a grdim
Bekleyeceksin çaresi yok. Kimi 2 gün bekliyor kimi 1 ay. Doğrulama yapma artık geriye atıyor her doğrulamada.

Bekleyeceksin çaresi yok. Kimi 2 gün bekliyor kimi 1 ay. Doğrulama yapma artık geriye atıyor her doğrulamada.
iyi de neyi bekleyeceğim ki? ortada onay vermelik durum yok çünkü tekrar kimlik istiyor

Doğrulama yaptıktan sonra tekrar kimlik isteyebilir yapma sadece bekle

peki sıram geldiği vakit bana doğrulama otomatik mi gelecek yoksa tekrar kimlik ile işlem olacak mı?

Seni sıraya alıyor. Tekrar tekrar deneme sakın. Yoksa seni sıranın en sonuna atar.

Seni sıraya alıyor. Tekrar tekrar deneme sakın. Yoksa seni sıranın en sonuna atar.
bide ben annem üzerinden yaptım, ilk kendi ismimle açtım o yüzden olmuyor sandım yeni hesap açıp annemin ismini girdim iki hesap aynı kimlikler vs sıkıntı olacak baya sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,379
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri