Bergee
80+ Silver
Olsun Allah bereket versin 3 dolar 45 lira falan yapıyorYeni ders geldi CLV 5 dolar yazıyordu ama 3 dolar verdi xd
Olsun Allah bereket versin 3 dolar 45 lira falan yapıyorYeni ders geldi CLV 5 dolar yazıyordu ama 3 dolar verdi xd
dur bakalım yarın artar 50tlyi görürüz gibiOlsun Allah bereket versin 3 dolar 45 lira falan yapıyor
Banada stellar verdi 10 dolar 280₺ ayrı kazandım 140₺ ayrı kazandım şuan ki kazancım;dur bakalım yarın artar 50tlyi görürüz gibi
hocam kimlik bilgilerini nasıl güveniyorsunuzBanada stellar verdi 10 dolar 280₺ ayrı kazandım 140₺ ayrı kazandım şuan ki kazancım;
140+280 = 420 ₺ temiz para valla Kendime 4 sweatshirt 1 tane de bot aldım bu parayla
Son iki ders sonradan açılıyor. Bende öyle olmuştu.Yeni ders geldi CLV 5 dolar yazıyordu ama 3 dolar verdi xd
Aynen Dünya'nın en büyük ve en güvenilir 2. borsası yapacaktı dediğini.birkaç dolar için kimlik satma simülatörü
kimlik atın size 300 tl verimAynen Dünya'nın en büyük ve en güvenilir 2. borsası yapacaktı dediğini.
Reklam denen bir şey var kardeşim hani biliyorsan? Ayrıca siteye trafik çekip kendini ön plana çıkartmak var. Neden millet sıra bekliyor sanıyorsun siteye her gün girip bakıyorsun sıram geldi mi diye, hem trafik artırıyor hem reklam yapıyor.kimlik atın size 300 TL verim
ok
kimse kimse için boş yere milyonlarca para dökmez
Ne yaparlar şirket mi açarlar üstümekimlik atın size 300 TL verim
ok
kimse kimse için boş yere milyonlarca para dökmez
Şu şekilde, Coinbase dünyada hacim oranı olarak 2. sırada.hocam kimlik bilgilerini nasıl güveniyorsunuz