Coinbase 300TL Airdropu #1 (Her ders için güncellenecek)

Hesabım 5-10 dakikada onaylandı.
Ama öğrenin ve kazanın dediğimde böyle diyor. Neden?
ne oluyor anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi dersler eklendi ben göremedim de
yazdım postta var

Yok mu yardımcı olacak? 3 kere doğruladım hâlâ girmeye çalıştığımda kimlik doğrula diyor. Yoksa bekleme listesinde olduğumdan mı?
üst üste yapma geriye atar bekliceksin

Garanti debit kartım var fakat coinbase'e kartımı ekleyemiyorum sorunun bir çözümü var mı?

1 aydır bekleme listesinde olduğum, 4 kere kimlik doğrulatmama rağmen derslere girdiğimde bu mesajı veren site...
Alamadım bir türlü.
1638389984155.png

1 aydır bekleme listesinde olduğum, 4 kere kimlik doğrulatmama rağmen derslere girdiğimde bu mesajı veren site...
Alamadım bir türlü.
Alıntıyı görüntüle
her doğrulama attığında daha geri atıyor seni

Garanti debit kartım var fakat coinbase'e kartımı ekleyemiyorum sorunun bir çözümü var mı?
kart eklemene gerek yok normalde bazılarına soruyorlar anlamadım bir türlü bende öyle bir problem olmamıştı arkadaşımda oldu ama o da halleti veya sanırım kendi kendine kayboldu onu bir sorup öğreneyim

her doğrulama attığında daha geri atıyor seni

kart eklemene gerek yok normalde bazılarına soruyorlar anlamadım bir türlü bende öyle bir problem olmamıştı arkadaşımda oldu ama o da halleti veya sanırım kendi kendine kayboldu onu bir sorup öğreneyim
Tamamdır senden güzel haberlerini bekliyorum :)

70 tl gibi bir şey aldım gerisini alamadım ama kafi hiç yoktan iyidir ne diyelim :D

Ben aldım tüm parayı. 3-4 günde halloldu, 3 kere kimlik doğrulamama rağmen yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Ben aldım tüm parayı. 3-4 günde halloldu, 3 kere kimlik doğrulamama rağmen yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
hiç önemli değil konuyu beğenmen veya yararlı buldum demen yeterli

Son düzenleme:
Geçen hafta 12 dolar almıştım. Bu hafta 20 dolarlık dersler açıldı hepsini aldım. Konu için teşekkürler ederim.

Devamını bekliyoruz 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,882
Üyeler
183,179
Son üye
ensr
Geri