Ben de bilmiyorum. 3. Onayı masaüstünden yaptım, bu ekrana attı sanırım en son.Buraya nerden baktın
Ben de bilmiyorum. 3. Onayı masaüstünden yaptım, bu ekrana attı sanırım en son.Buraya nerden baktın
ne oluyor anlamadımHesabım 5-10 dakikada onaylandı.
Ama öğrenin ve kazanın dediğimde böyle diyor. Neden?
yazdım postta varHangi dersler eklendi ben göremedim de
üst üste yapma geriye atar bekliceksinYok mu yardımcı olacak? 3 kere doğruladım hâlâ girmeye çalıştığımda kimlik doğrula diyor. Yoksa bekleme listesinde olduğumdan mı?
her doğrulama attığında daha geri atıyor seni1 aydır bekleme listesinde olduğum, 4 kere kimlik doğrulatmama rağmen derslere girdiğimde bu mesajı veren site...
Alamadım bir türlü.
Alıntıyı görüntüle
kart eklemene gerek yok normalde bazılarına soruyorlar anlamadım bir türlü bende öyle bir problem olmamıştı arkadaşımda oldu ama o da halleti veya sanırım kendi kendine kayboldu onu bir sorup öğreneyimGaranti debit kartım var fakat coinbase'e kartımı ekleyemiyorum sorunun bir çözümü var mı?
Tamamdır senden güzel haberlerini bekliyorumher doğrulama attığında daha geri atıyor seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
kart eklemene gerek yok normalde bazılarına soruyorlar anlamadım bir türlü bende öyle bir problem olmamıştı arkadaşımda oldu ama o da halleti veya sanırım kendi kendine kayboldu onu bir sorup öğreneyim
kendi kendine gitmiş bir ara denemişti eklemeye çalıştı ekleyememiştiTamamdır senden güzel haberlerini bekliyorum
Tamamdır en kötü müşteri hizmetlerini ararım teşekkürlerkendi kendine gitmiş bir ara denemişti eklemeye çalıştı ekleyememişti
hiç önemli değil konuyu beğenmen veya yararlı buldum demen yeterliBen aldım tüm parayı. 3-4 günde halloldu, 3 kere kimlik doğrulamama rağmen yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bunu yazınca sesimi duydular herhalde verdiler70 TL gibi bir şey aldım gerisini alamadım ama kafi hiç yoktan iyidir ne diyelim