Bekleyeceksin sıranın gelmesini doğrulama yapma geriye atar.Her derse başla dediğimde doğrulama istiyor kaç defa doğrulamam gerekiyor acaba??
Zamanı gelince kendisi otomatik açılıyor.Her derse başla dediğimde doğrulama istiyor kaç defa doğrulamam gerekiyor acaba??
Alakası yok hocam pcden girip adres teyiti yaptıktan sonra beklemeye attı. Yani beklemeye atabilmesi için birde adres teyiti yapmamız lazım.Bekleyeceksin sıranın gelmesini doğrulama yapma geriye atar.
Beklemeye attı hocam düzeldi.Zamanı gelince kendisi otomatik açılıyor.
Nasıl alakası yok? 3 kere aldım bu parayı kimlik doğrulaması yapıyorsun ve sıranın gelmesini bekliyorsun bu kadar başka bir şey yapmana gerek yok. Kimine 2-3 günde geliyor kimine de 1 ayda geliyor şansına bağlı tamamen.Alakası yok hocam pcden girip adres teyiti yaptıktan sonra beklemeye attı. Yani beklemeye atabilmesi için birde adres teyiti yapmamız lazım.
Valla kimlik mimlik hepsini yaptım en son adres istemiş pcden girince gördüm onuda.Nasıl alakası yok? 3 kere aldım bu parayı kimlik doğrulaması yapıyorsun ve sıranın gelmesini bekliyorsun bu kadar başka bir şey yapmana gerek yok. Kimine 2-3 günde geliyor kimine de 1 ayda geliyor şansına bağlı tamamen.
sömürüyorlar çünkü ondan dolayı bot hesap olarak karıştırmışlardırArkadaşlar ödülleri aldım ama hesabımı kapattılar hiçbir işlem yapamıyorum:
Alıntıyı görüntüle
Sanırım sadece ödül için kayıt olduğumu düşünüyorlar. Banka kartı ekleyemiyorum ki kripto para satın alayım. Başka platformlardan satın alıyorum bende. Ödül için kayıt olduğumu düşünmüşler ve hesabı kapatıyorlar ne kadar iğrenç bir platform. Nerdeyse tüm kripto para borsalarına kayıtlıyım sadece Coinbase'de problem yaşıyorum. Ayrıca desteğe yazı yazıyorum hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar.
Bana gelmemiş henüz.Quant (QNT) dersi gelmiş. 3 dolar veriyor.
Kime ne zaman düşeceği rastgele.Bana gelmemiş henüz.