18 altı yok sanırımYaş sınırı var mı?
evetYeni görevler gelmiş arkadaşlarıma ama henüz bana gelmedi. Sizde de öyle mi?
sanırımHala yapılıyor mu
Ben 2 tane testi yaptım sonrasına bekleme listesi diyorEğer selfie doğrulamasını yaptıysan bilgisayardan giriş yapıp 2. tier doğrulamanın onaylanıp onaylanmadığına bak. Onaylandıktan sonra bir süre daha bekleme listesinde yer alıyorsun ondan sonra testlere giriş hakkı kazanıyorsun. Bu süre içinde de uygulamada kimlik doğrulaması yapın diyor. Tekrar tekrar yapmanıza gerek yok bir kere yapıp bekleyeceksiniz.
bana da aynısı oldu yeni derslerde bir şey istemediBen 2 tane testi yaptım sonrasına bekleme listesi diyor
arkadaşta aynısı oldu dün 300tl çekti daha da vardı2 ay oldu hala bekleme listesindesiniz diyor
Hangi dersler eklendi ben göremedim de2 adet ders geldi ondan dolayı konuyu güncelledim belki kaçıran olur diye
Sıra beklemen gerekiyor. Ek bir şey yapmana gerek yok. Ara ara girip kontrol et.Yok mu yardımcı olacak? 3 kere doğruladım hâlâ girmeye çalıştığımda kimlik doğrula diyor. Yoksa bekleme listesinde olduğumdan mı?
Buraya nerden baktınYok mu yardımcı olacak? 3 kere doğruladım hâlâ girmeye çalıştığımda kimlik doğrula diyor. Yoksa bekleme listesinde olduğumdan mı?