Neler Yeni

Coinlere Para Yatırmak Şu Anda Mantıklı mı?

Dogananac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
doğan anaç
beyler az önce doge coine felan baktım 1.72 tl ye kadar düşmüş buna ben 50 tl felan yatırsam ne olur sadece denemek amaçlı giricem bu işe zaten meraktan kar yaparsam iyi zarar yaparsam pek umrumda olmaz açıkcası sizce girilir mi girilirse hangi uygulama üzerinden bu işe girmeliyim teşekkürler

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,705
İsim
misfit
beyler az önce doge coine felan baktım 1.72 TL ye kadar düşmüş buna ben 50 TL felan yatırsam ne olur sadece denemek amaçlı giricem bu işe zaten meraktan kar yaparsam iyi zarar yaparsam pek umrumda olmaz açıkcası sizce girilir mi girilirse hangi uygulama üzerinden bu işe girmeliyim teşekkürler
50TL ile kar etmen çok zor. Denemelik yatırabilirsin ama gördüğüm kadarıyla piyasa düşüşte.

Dogananac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
doğan anaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50TL ile kar etmen çok zor. Denemelik yatırabilirsin ama gördüğüm kadarıyla piyasa düşüşte.
mantıken düşüşteyken almak daha mantıklı değilmi yükseldiğinde daha fazla kar yaparsın mantıken

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
mantıken düşüşteyken almak daha mantıklı değilmi yükseldiğinde daha fazla kar yaparsın mantıken
Herkes öyle düşüneceği için yükselmek yerine düşüyor,50 TL'ye su alıp ticaret yapın daha fazla kaar edersiniz.

Aware

80+ Silver
Bilmeden yatırma. Zarar edebilirsin bilmeden atılırsan.

Dogananac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
doğan anaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b
Bilmeden yatırma. Zarar edebilirsin bilmeden atılırsan.
bilmiyorum zaten denemek amaçlı yatırmayı düşünüyorum 50 100 tl yatırsam 1 seneye kaç tl em olur diye düşünüyorum

Aware

80+ Silver
b

bilmiyorum zaten denemek amaçlı yatırmayı düşünüyorum 50 100 TL yatırsam 1 seneye kaç TL em olur diye düşünüyorum
Bilemeyiz. Dediğim gibi boşa vakit kaybı olure hevesiniz varsa eğitim alın veya öğrenin.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
50 TL'yi kaldıraçla belki bir şeyler yaparsın da 50 TL ile max ne yapabilirsin bilemiyorum. Gireceksen en az 1000 TL gibi meblalarla girilmeli.
YTD

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
beyler az önce doge coine felan baktım 1.72 TL ye kadar düşmüş buna ben 50 TL felan yatırsam ne olur sadece denemek amaçlı giricem bu işe zaten meraktan kar yaparsam iyi zarar yaparsam pek umrumda olmaz açıkcası sizce girilir mi girilirse hangi uygulama üzerinden bu işe girmeliyim teşekkürler
Hocam ben yerinizde olsam bütün ucuz coinlerden 3/5 tane alırdım ne zaman paylaşacakları belli olmuyor kafanı agritmayacak bir miktar atıyorum toplam 100 tl yatirican ara sıra girip bakican ama sanki 100 tln yokmuş gibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yükselmezse?
50TL ile bu işe girilmez. Öğrenmek istiyorsan girebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom