🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

mOre0

80+
Reaksiyon skoru
28
Yanlış Kategori
1748933035165.webp

GÖREV 1: CoinTR'ye üye ol, yukarıdaki gibi önce etkinliğe kayıt ol ve KYC doğrula! (Zorunludur) - 250 TL
1748932203383.webp
GÖREV 2: Etkinlik başlangıç tarihinden itibaren üye olan kullanıcılar ve etkinlik öncesinde üye olup ilk alım satım işlemlerini tamamlamamış kullanıcılar için geçerlidir. 600 TL yatır, 3 farklı gün boyunca USDT/TRY HARİÇ istediğiniz paritede al-sat yapın. Günlük 1000 TL spot hacim isteniyor garantiye almak için 1000 TL ile al-sat yapmak sağlıklı olur. (usdt/try hacim sayılmıyor unutmayın) - Kullanıcı her gün işlem yaparak 1000 tl spot hacime ulaşıp ödül ekranındaki bardan 250₺'yi claim edebilir. Bu şekilde 3 gün sonunda toplam 750₺ kazanmış olur.
1748932494898.webp
🏆Ödül Tamamlama Periyotları:
1️⃣Periyot: 2 Haziran - 8 Haziran
2️⃣Periyot: 9 Haziran - 15 Haziran
3️⃣Periyot: 16 Haziran - 22 Haziran
4️⃣Periyot: 23 Haziran - 30 Haziran
💰Ödül Dağıtımı
▪️1. Görev ve 2. Görev ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde ödülleri USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır.

Ben alamıyordum önceden üye olduğum ve yatırım yaptığım için görünce paylaşayım dedim yapan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, fırsata tıkla etkinliğide dün gelmiş, varlıklarım kısmına gidince bakiyenin hemen altında çıkıyor (yine sadece yeni kullanıcılar için) 20 kere tıklama şansınız var 2000 tl ye kadar çıkabiliyormuş az çıkınca tekrar tıklayabilirsiniz fazla çıkarsada tamam diyip çıkan ödülü alabililirsiniz. Onu da almayı unutmayın :)

Refle ekstra bir kazanç yok, konu altında ref olayına hiç girmeyelim konu kapanmasın.

Son düzenleme:
2. görev için yeni kullanici olmak şart mı

Alıntıyı görüntüle
GÖREV 1: CoinTR'ye üye ol, yukarıdaki gibi önce etkinliğe kayıt ol ve KYC doğrula! (Zorunludur) - 250 TL
GÖREV 2: 600 TL yatır, 3 farklı gün boyunca USDT/TRY HARİÇ istediğiniz paritede al-sat yapın. Günlük 1000 TL spot hacim isteniyor garantiye almak için 1000 TL ile al-sat yapmak sağlıklı olur. (usdt/try hacim sayılmıyor unutmayın) - Kullanıcı her gün işlem yaparak 1000 tl spot hacime ulaşıp ödül ekranındaki bardan 250₺'yi claim edebilir. Bu şekilde 3 gün sonunda toplam 750₺ kazanmış olur.
🏆Ödül Tamamlama Periyotları:
1️⃣Periyot: 2 Haziran - 8 Haziran
2️⃣Periyot: 9 Haziran - 15 Haziran
3️⃣Periyot: 16 Haziran - 22 Haziran
4️⃣Periyot: 23 Haziran - 30 Haziran

💰Ödül Dağıtımı
▪️1. Görev ve 2. Görev ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde ödülleri USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır.

Refle ekstra bir kazanç yok, konu altında ref olayına hiç girmeyelim konu kapanmasın.
Emeğine sağlık.

1000 lira kazanç elde etmeyeceğiz değil mi?
1000 lira yatırıp bu parayı bi şeyden bi şeye aktarsak tamamlamış oluyor muyuz görevi?

1000 lira kazanç elde etmeyeceğiz değil mi?
1000 lira yatırıp bu parayı bi şeyden bi şeye aktarsak tamamlamış oluyor muyuz görevi?
yeni kayıt olucaksan 1000 tl kazanç elde ediyorsun hocam, kayıt olup kyc doğruladıktan sonra 250 tl, diğer görev için yeni kayıt olmana gerek yok ama önceden kayıt olduysan da daha önce hiç alım satım yapmamış olman lazım. 3 farklı gün boyunca her gün 1000 tl lik işlem hacmi istiyor (usdt-try haric) örneğin btc al-sat yapıp 1000 tl hacime ulaştığında 250 tl yi kampanya sayfasından butona basıp alman lazım bunu 3 gün boyunca yaptığında da 750 veriyor ödül dağıtımları ise periyotlara ayrılmış (yukarda paylaştım periyotları) bu görevleri hangi periyotlar arasında tamamlarsan o periyot sonrasındaki 7 iş günü içerisinde ödüllerin hesabına yatacak ve çekebileceksin

Son düzenleme:
Güvenilir bir site mi ona göre yapacağım çok anlamam kriptodan

Görev 2: Etkinlik başlangıç tarihinden itibaren üye olan kullanıcılar ve etkinlik öncesinde üye olup ilk alım satım işlemlerini tamamlamamış kullanıcılar
düzelttim hocam gözümden kaçmış, sağolasın

Bu ne yapayzekayla yapılmış sandım koca topçu baska reklam mi bulamadi.

yeni kayıt olucaksan 1000 tl kazanç elde ediyorsun hocam, kayıt olup kyc doğruladıktan sonra 250 tl, diğer görev için yeni kayıt olmana gerek yok ama önceden kayıt olduysan da daha önce hiç alım satım yapmamış olman lazım. 3 farklı gün boyunca her gün 1000 tl lik işlem hacmi istiyor (usdt-try haric) örneğin btc al-sat yapıp 1000 tl hacime ulaştığında 250 tl yi kampanya sayfasından butona basıp alman lazım bunu 3 gün boyunca yaptığında da 750 veriyor ödül dağıtımları ise periyotlara ayrılmış (yukarda paylaştım periyotları) bu görevleri hangi periyotlar arasında tamamlarsan o periyot sonrasındaki 7 iş günü içerisinde ödüllerin hesabına yatacak ve çekebileceksin
1000TL'lik coin alım satımında ne kadar zarara giriyoruz? Ve kazanılan para banka hesabına çekilebiliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri