Yanlış Kategori
GÖREV 1: CoinTR'ye üye ol, yukarıdaki gibi önce etkinliğe kayıt ol ve KYC doğrula! (Zorunludur) - 250 TL
GÖREV 2: Etkinlik başlangıç tarihinden itibaren üye olan kullanıcılar ve etkinlik öncesinde üye olup ilk alım satım işlemlerini tamamlamamış kullanıcılar için geçerlidir. 600 TL yatır, 3 farklı gün boyunca USDT/TRY HARİÇ istediğiniz paritede al-sat yapın. Günlük 1000 TL spot hacim isteniyor garantiye almak için 1000 TL ile al-sat yapmak sağlıklı olur. (usdt/try hacim sayılmıyor unutmayın) - Kullanıcı her gün işlem yaparak 1000 tl spot hacime ulaşıp ödül ekranındaki bardan 250₺'yi claim edebilir. Bu şekilde 3 gün sonunda toplam 750₺ kazanmış olur.

Ben alamıyordum önceden üye olduğum ve yatırım yaptığım için görünce paylaşayım dedim yapan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, fırsata tıkla etkinliğide dün gelmiş, varlıklarım kısmına gidince bakiyenin hemen altında çıkıyor (yine sadece yeni kullanıcılar için) 20 kere tıklama şansınız var 2000 tl ye kadar çıkabiliyormuş az çıkınca tekrar tıklayabilirsiniz fazla çıkarsada tamam diyip çıkan ödülü alabililirsiniz. Onu da almayı unutmayın

Refle ekstra bir kazanç yok, konu altında ref olayına hiç girmeyelim konu kapanmasın.
Son düzenleme: