ödülü mü yapıp yapılmadığı mı ?Hacim görevi 15-20 dakika içinde yansıyor arkadaşlar, bilginize.
ödülü mü yapıp yapılmadığı mı ?Hacim görevi 15-20 dakika içinde yansıyor arkadaşlar, bilginize.
Yapıp yapılmadığıödülü mü yapıp yapılmadığı mı ?
Yapıp/Yapılmadığı. İlk ödüller 8 Haziran'dan itibaren 7 iş günü içerisinde yatacak.ödülü mü yapıp yapılmadığı mı ?
Bende de aynısı oldu saydı galibaİlk önce bitti yazıyor, daha sonra ss'deki gibi yeşil tik'e dönüşüyor. 5-10 Dakika sonra tekrar kontrol edersiniz.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hata olmuştur belki, ama para yatırma anlamında ilk defa bu kadar hızlısını gördüm.
Rez1000 lik BTC alıp sonra direkt satsam oluyor mu olay.
hocam doğru mu anladım? 2 gün içinde diğer 250likleri de yaparsam tahmini 15-17 hazirana kadar toplam 1000tl yatacakYapıp/Yapılmadığı. İlk ödüller 8 Haziran'dan itibaren 7 iş günü içerisinde yatacak.
500lük alıp satsan da oluyor işlem hacmi olarak alımı ayrı satımı ayrı sayıyor.1000 lik BTC alıp sonra direkt satsam oluyor mu olay.
Usdt/ dolar hariç ne alırsan al fark etmiyorönereceğiniz şunu al sat dediğiniz bir şey var mı
Oradan almak zorunda değilsin işlem yap sekmesinden al satAlıntıyı görüntüle
Alamıyoz ki mübarek giriş yap diyip duruyor sürekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Usdt/ dolar hariç ne alırsan al fark etmiyor
Evet o şekilde çözdüm sağ olOradan almak zorunda değilsin işlem yap sekmesinden al sat