bahtsızkarakter
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 305
- İsim
- Alperen Yılmaz
Konu troll değil saat 6 gibi yattım rüyamda dükkandan eve gidiyorum ama her zaman gittiğim yerdeki mahallenin arkasından geçiyorum hiçbir zaman o yoldan geçmedim sonra telefona bildirim geldi baktım kardeşim merhaba gibi bir şey yazmıştı arkama bakınca kardeşimi gördüm ve istemsizce gülümsedim sonra eve doğru devam ettim (kardeşimle konuşmadık bile) sonra bir tane 50lerinde bir adama baktım adamda bana bakıyordu yanlış anlamasın diye gülümsedim sonra adam dediki bak yapma *ldururler dedi ne *ldurmesi abi noluyor dedim sonra adam cebinden bir kalem çıkardı bizim yıkılmış bir bina vardı evin yanında adam oraya gözler çizmeye başladı ilk önce iki tane beyaz sonra da iki tane siyah göz çizdi "bak senin gözün beyaz ise böyle kalır ama siyah olursa biri gider" dedi adam sonra istemsizce gülümsedim "olm yapma" dedi yine sonra adama tamam diyip eve doğru devam ettim eve doğru giderken yine nedensizce gülümsedim sonra karanlık çöktü ve uyandım ilk 15-20dk gerçekliği algıyamadım(rüyadayım zanettim binevi)bu rüyaya bir anlam veremedim siz ne çıkarırsınız bundan
Ve sorun normalde hiçbir rüyamı hatırlamazken bu rüyayi detayına kadar hatırlıyorum unutmadığımdan yüzde 100 eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve sorun normalde hiçbir rüyamı hatırlamazken bu rüyayi detayına kadar hatırlıyorum unutmadığımdan yüzde 100 eminim
Son düzenleme: