Telefon kulaklığımı yani ? kulak üstü değilmi.arkadaşlar trendyoldan indirimim bitmeden 100 tllik bir kulaklık almak istiyorum max 120 TL olması gerekiyor,
kulak içi olmalı.
kulak içi denmiş.![]()
Trust 22447 Lumen Kulaküstü Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trust 22447 Lumen Kulaküstü Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Düzelttim.Telefon kulaklığımı yani ? kulak üstü değilmi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kulak içi denmiş.
bu kulaklık masaüstü bilgisayarda oyunlarda nasıl bir performans verir? ayrıca nasıl bağlayabilirim?![]()
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Redmi Airdots Uyumlu Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mi Airdots Tws yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Adaptör alman gerek onun içinbu kulaklık masaüstü bilgisayarda oyunlarda nasıl bir performans verir? ayrıca nasıl bağlayabilirim?
gecikme vs sıkınıtısı olur mu oyunlarda![]()
JBL T180A Pure Bass Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL T180A Pure Bass Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL T180A Pure Bass Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adaptör alman gerek onun için
Olmazgecikme vs sıkınıtısı olur mu oyunlarda
Bilgisayara bağlanmaz. Bluetooth. PC için kablolu almanızı tavsiye ederim. Gecikme olmaz.bu kulaklık masaüstü bilgisayarda oyunlarda nasıl bir performans verir? ayrıca nasıl bağlayabilirim?
şuan bu kualklığı kullanıyorum ancak bir süre sonra sol kulaklık bozuldu, o yüzden farklı bir model arıyorumBen bunu bir dönem kullandım hoşuma da gitmedi değil fiyatı çok uygun, ben geçiçi kullanmak için almıştım 3-4 ay kullandım işimi gördü![]()
JBL C100SI Kulaklık Kulak İçi Mikrofonlu Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
C100SI Mikrofonlu Kulak içi Kulaklık CT IE,Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com