internet servisini ara bütçen yoksa modem almak istiyorum de 24 taksit faturana yansıtıp alıyorlar ben 2.el modem aldım modem sorunlu cıktı telefonlara bağlanmıyordu zar zor geri iade verdim adama 2.el önermem modemiarkadaşlar 70mbps internetim var bana çok acil modem önerisi tercihim 2.el bursa içi sahibinden ya da letgo ilanı olabilir
ya da 0 olarak alabileceğim modem nedir çok acil
türknet kullanıyorum altyapısı türktelekom 2gün önce gitti internetim türk telekom ekipleri geldi bana satışları olmuyormuş. türknet ise kendisi satmadığı için böyle bir durumda kaldıminternet servisini ara bütçen yoksa modem almak istiyorum de 24 taksit faturana yansıtıp alıyorlar ben 2.el modem aldım modem sorunlu cıktı telefonlara bağlanmıyordu zar zor geri iade verdim adama 2.el önermem modemi
modem önerisi yapamayacağım cok bir bilgim yok malesef.türknet kullanıyorum altyapısı türktelekom 2gün önce gitti internetim türk telekom ekipleri geldi bana satışları olmuyormuş. türknet ise kendisi satmadığı için böyle bir durumda kaldım
bursada nerdesın turknetten memnunmusun konudan bagımsız olucak ama ıss degıstırmeyı dusunuyorum bendetürknet kullanıyorum altyapısı türktelekom 2gün önce gitti internetim türk telekom ekipleri geldi bana satışları olmuyormuş. türknet ise kendisi satmadığı için böyle bir durumda kaldım
ben gayet memnunum tahaaddütsüz olduğu için fiyatlar değişebiliyor teknik destekçe çok hızlı sorunlarımla hemen ilgileniyor bursa osmangazi emekteyimbursada nerdesın turknetten memnunmusun konudan bagımsız olucak ama ıss degıstırmeyı dusunuyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
su olabılır sıfır olarak