Fiber üzerinden geliyor ise var vdsl desteği mevcutArkadaşlar ttneti aradım 24 mbps ye geçiş yaptım modemim tp link archer c5v (letgodan adlım yeni) Vds destekliyor mu?
ikinci modem mi kullanmam gerekiyorTP-Link Archer c5v Modem Bilgisi Hakkında
Herkese merhaba.Turknet bağlatacağım.Elimde TürkTelekomun dağıttığı bir modem var.TP-Link Archer C5V Bu modem sadece fiber mi destekliyor,yoksa aynı zamanda vdsl özelliğide var mı?Cevaplarsanız çok sevinirim.🤗Modemin resmini verdim.forum.donanimarsivi.com
Fiber üzerinden geliyor ise var vdsl desteği mevcut
TPLİNK ARCHER C5V FİBER MODEM KURULUMU - FREE TEKNOLOJİ
TPLiNK ARCHER C5V FiBER MODEM KURULUMU NASIL YAPILIR? TPLİNK ARCHER C5V FİBER MODEM ÖZELLİKLERİ NELERDİR? TPLİNK ARCHER C5V FİBER KABLOSUZ MODEM AYARLARI NASIL YAPILIR?www.freeteknoloji.com
valla modemi aldım o küçük telefon hattı kablosunu taktım tüm ışıklar yanıyor sadece internet ışığı kırmızı yanıyor. yani bu modemi zımbırtısını boşa mı aldımUnutmadan üzerindeki telefon girişi gibi olan kısım hatırladığım kadarı ile voip için kullanılıyordu. Kısacası fiber üzerinden gelmiyor ise router olarak değerlendirmeniz gerekli. Yani bakır kablo ile gelen bir telefon hattı kablosunu takıp direk internete çıkamazsınız.
valla modemi aldım o küçük telefon hattı kablosunu taktım tüm ışıklar yanıyor sadece internet ışığı kırmızı yanıyor. yani bu modemi zımbırtısını boşa mı aldım
bana nasıl uracağımı anlatabilir misin ayrıyetten bir şey almam gerekiyor mu? elimde başka modem var adslOrada bulunan telefon girişleri bağlantı amaçlı değil voip için kullanılıyor.
bana nasıl uracağımı anlatabilir misin ayrıyetten bir şey almam gerekiyor mu? elimde başka modem var adsl
diğer modem sadece adsl. şimdiki aldığım bu modemde tek başına iş görmüyorsa başka vdsl modem almam gerekecek.Elinizdeki diğer modem de vdsl desteği var ise ona kurulum yapıp bu cihazı yinede kullanayım derseniz wifi yi dağıtabilirsiniz bu cihazdan.
24 mbps fiber değil mic5v bende de var ve vdsl desteği yok phone1 phone2 yerleriyle bağlanmıyor vdlsye dsl girişi olan modem lazım. fiber tek kullanabilirsin veya kablolu altığın neti wifi olarak yayabilirsin
24mbps fiber de var vdsl de var sen kabloya bak telefon kablosuyla alıyorsan vdsl veya adsl dir. ethernet kablosuyla internet alıyorsan fiberdir.24 mbps fiber değil mi