Neler Yeni

Çok acil yardım işlemcime kule tipi hava soğutucu arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Abdullah Çetin
Bu da uyar lakin o kadar para vermeye gerek yok hani phantom spirit bile fazla fazla yeter zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

uyumlu
AK620 6mm ile sığıyor ama anakart yüksekliği cam kalınlığı falan da var değişiklik gösterir her kasa..

Bence phantom spirit al pişman olmassın..

Noctua d15 den daha iyi soğutması..

Thadox

80+ Bronze
AK620 6mm ile sığıyor ama anakart yüksekliği cam kalınlığı falan da var değişiklik gösterir her kasa..

Bence phantom spirit al pişman olmassın..

Noctua d15 den daha iyi soğutması..
yok hocam bunlar belirli bir standartta zaten o kalınlığa vs bakıp bir sayı veriyorlar. Sığması açısından sıkıntı yok ama dediğiniz gibi phantom spirit sektörün fp anlamında ağa babasıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yalan söylemiyim gözüme güzel gelmdi normalde sıvı soğutma alıcaktım ama uzun ömürlü olsun diye kule tipi alıyorum almışken güzel bişey aliyim desteğiniz için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Alacaksanız en azından dediğimi bilerek alın. Bu arada sıvı soğutma almayarak çok mantıklı davranıyorsunuz. Gerçekten de hava soğutmalar ömürlüktür akarı kokarı olmaz.

Mgvjett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emin Yıldız
hocam yalan söylemiyim gözüme güzel gelmdi normalde sıvı soğutma alıcaktım ama uzun ömürlü olsun diye kule tipi alıyorum almışken güzel bişey aliyim desteğiniz için çok teşekkür ederim
Hocam fotoğrafta rainbow olarak gösterilmiş. Ama ürün adreslenebilir rgb olduğu için anakartınızdada adreslenebilir rgb için bir uyumluluk varsa bütün renk tonlarını kullanabilirsiniz.

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İsmail

kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,753
İsim
Kerem Çavuş
çift kule tipinde ak620 digital hariç bir güzellik aramamak lazım zaten , fiyat performans olarak da thermalright phantom spirit veya peerless assasin ürünleri rakipsiz başka bir şey bakma bence

14cm fanlı yeni gelmiş

Top Bottom