cornlov 80+ Bronze Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1,067 25 Ocak 2024 #14 Virustotal sonucu olmadan bir şey söylemem çok zor
Kurt Cobain 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 87 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Efe Yiğit İlgilendiği Kategoriler Oyun, Yazılım, Bilgisayar 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 RhastGele yazmış: virüsü sil seçeneğini seçmiştim ama geçmişte varsa bi taratayım bir sn Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 Alıntıyı görüntüle valla dosyanın yedeğini kaydettiğini söylüyor fakat söylediği yerde böyle bir dosya yok Devamı için tıklayın... bir de bu var Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 cornlov yazmış: Virustotal sonucu olmadan bir şey söylemem çok zor Devamı için tıklayın... araştırıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 cornlov yazmış: Virustotal sonucu olmadan bir şey söylemem çok zor Devamı için tıklayın... araştırıyorum
RhastGele yazmış: virüsü sil seçeneğini seçmiştim ama geçmişte varsa bi taratayım bir sn Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 Alıntıyı görüntüle valla dosyanın yedeğini kaydettiğini söylüyor fakat söylediği yerde böyle bir dosya yok Devamı için tıklayın... bir de bu var Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 cornlov yazmış: Virustotal sonucu olmadan bir şey söylemem çok zor Devamı için tıklayın... araştırıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 cornlov yazmış: Virustotal sonucu olmadan bir şey söylemem çok zor Devamı için tıklayın... araştırıyorum
MrCodeX 80+ Silver Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 4,497 Dahası Reaksiyon skoru 2,273 İsim Sinan Aba 25 Ocak 2024 #16 RhastGele yazmış: virüsü sil seçeneğini seçmiştim ama geçmişte varsa bi taratayım bir sn Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 Alıntıyı görüntüle valla dosyanın yedeğini kaydettiğini söylüyor fakat söylediği yerde böyle bir dosya yok Devamı için tıklayın... Dosya yok çünkü Silmiş
RhastGele yazmış: virüsü sil seçeneğini seçmiştim ama geçmişte varsa bi taratayım bir sn Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Ocak 2024 Alıntıyı görüntüle valla dosyanın yedeğini kaydettiğini söylüyor fakat söylediği yerde böyle bir dosya yok Devamı için tıklayın... Dosya yok çünkü Silmiş
Kurt Cobain 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 87 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Efe Yiğit İlgilendiği Kategoriler Oyun, Yazılım, Bilgisayar 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 MrCodeX yazmış: Dosya yok çünkü Silmiş Devamı için tıklayın... yedeğini arıyom zaten