Çok arada kaldım tavsiye gerek

Psu konusunda aynı senin gibi düşündüm arkadaşa da ilettim oda okeyledi intel ve amd konusunda da aynı senin düşündüğün gibi düşünmekteyim bende ama herşeyin 1 kusuru oluyor tabii ki satıcılar dediğin gibi doğru ben site olarak da zaten sinerji,gamegaraj,gamegen,incehesap,itopya falan bakıyorum
senin attığın 2 pcde güzel duel yaparım büyük ihtimal son olarak senin attığın 2pc ve benim ana mesajımdaki 5060lı pc yi koyarsak bu 3 ü arasından hangisi tercihin olur parçalar zaten benzer fakat geçen forumlarda bazı şirketlerin parçalarını bedava olsa bile alınmayacak kadar kötü olduğu konusunda 1 mesaj görmüştüm bilirkişi olarak fikrini almak isterim tekrardan ilgin için sağol
Evet incehesap ve gamegaraj parçaların markalarını belirtmemişler o yüzden biraz kumar işi. Attığınız görseldekilerden birini tercih edecekseniz 5060'lı olanı tercih edin derim.
Ama bu özelleştirmeler yapılarak bu sistemin alınması taraftarıyım gene de.
Screenshot_20250727_020654_Vivaldi.webp

Son düzenleme:
Toplama olur mu iş bilmiyorum açıkçası fakat parçalar iyi vatan indirimi hakkında şöyle diyim pcyi kardeşime alıcam ve 4 ay sonra alıcam doğum gününe o yüzden en erken 1 ay sonra alabilirim. hızlı şekilde almak istiyorum fiyatlar pahalılaşır diye .tek tek parça arattığın için emeğine sağlık diyorum hazır sistem önermen daha sağlıklı olurdu dediğin gibi toplama biraz zor yani 16gblık bir 9060 tabii ki 8gblık 5060 dan iyidir fakat dediğim gibi 30 u zor geçiyorum oda 1 kere olsun güzel olsun diye ama dediğim gibi hazır 1 sistem önerirsen daha iyi olur gibi
Kasım indirimlerinde falan gel sen buraya biraz ucu ucuna olur ama genelde daha ucuz oluyor kasımda.

Evet incehesap ve gamegaraj parçaların markalarını belirtmemişler o yüzden biraz kumar işi. Attığınız görseldekilerden birini tercih edecekseniz 5060'lı olanı tercih edin derim.
Ama bu özelleştirmeler yapılarak bu sistemin alınması taraftarıyım gene de.
Alıntıyı görüntüle
Sistem güzel dediğim gibi intel ve amd kullanıcısıyım fakat internettekş çoğu insan amd ve nvidia öneriyor ,bende değişiklik olsun belki daha iyidir nvidia ekran kartları konusunda daha üst seviyede diye biliyorum. işlemci tarafını bilmiyorum, intel işlemci tabii ki de güzel bu yüzden size danışmak istedim. ekran kartı konusunda bence nvidia dediğim gibi başlangıç ve kardeşim için ama eğer nvidia kesinlikle almamalısın aynı fiyata amdnin daha güzel 1 kartı var diyorsanız bilirkişi olarak onu tercih edeyim işlemci konusu da aynı ekran kartı konusu gibi onda da yok 5 7500f alma intelde şu şu model kesinlikle daha iyi diyorsanız onu alayım diğer bileşenlerde okeyleştik zaten şimdi 1 kaç video izledim 7500f ve 14400f karşılaştırmasında pek 1 fark yok 7500f 1 tık daha önde sadece ama fark yok denecek kadar az 10 15 fps ama bilemedim size bırakıyorum

Son düzenleme:
Sistem güzel dediğim gibi intel ve amd kullanıcısıyım fakat internettekş çoğu insan amd ve nvidia öneriyor ,bende değişiklik olsun belki daha iyidir nvidia ekran kartları konusunda daha üst seviyede diye biliyorum. işlemci tarafını bilmiyorum, intel işlemci tabii ki de güzel bu yüzden size danışmak istedim. ekran kartı konusunda bence nvidia dediğim gibi başlangıç ve kardeşim için ama eğer nvidia kesinlikle almamalısın aynı fiyata amdnin daha güzel 1 kartı var diyorsanız bilirkişi olarak onu tercih edeyim işlemci konusu da aynı ekran kartı konusu gibi onda da yok 5 7500f alma intelde şu şu model kesinlikle daha iyi diyorsanız onu alayım diğer bileşenlerde okeyleştik zaten şimdi 1 kaç video izledim 7500f ve 14400f karşılaştırmasında pek 1 fark yok 7500f 1 tık daha önde sadece ama fark yok denecek kadar az 10 15 fps ama bilemedim size bırakıyorum
Parça kalitesi daha iyi olduğu için intel sistemi öneriyorum hocam, yüklediğiniz görseldeki ssd, ram özellikle anakart pek de iyi değil.

Parça kalitesi daha iyi olduğu için intel sistemi öneriyorum hocam, yüklediğiniz görseldeki ssd, ram özellikle anakart pek de iyi değil.
Anladım bir kaç video izledim dediğiniz gibi parçalar. İzledikten sonra kafama yattı gibi attığınız bu son sistem 1 sıkıntı olmaz ise önerdiğiniz pcyi alma taraftarıyım teşekkür ediyorum ilginiz için hayırlı sabahlar dilerim

Öncelikle selamlar hayırlı günler
Ana amacı oyun olan hazır 1 sistem seçme durumundayım fakat üstseviye bilirkişi olmadığımdan sizlerden yardım almak istedim aşşağıda 3 tane fotoğraf bırakıyorum bütün tavsiyelerinizi bekliyorum attığım 3 pcde de psu ve işlemci soğutucu değişikliği yüksek ihtimal yaparım o konuda da önerilerinizi bekliyorum .ayriyeten 25-33k arası bütçede başka pc öneriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
5060 lı sistem mantıklı görünüyor hocam

hiç birini ben almazdım kardom 8GB VRAM olan kart alınmaz alma yani pişman olursun. minimum 16 almaya odaklan vram olarak

5060 lı sistem mantıklı görünüyor hocam
5060 ve üstte arkadaşın sttığı 14400f li sistem arasında kalmıştık ama 5060lı sistemin parça kalitesine kötü dendi en son olarak üstteki 14400f li sisteme karar verdik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç birini ben almazdım kardom 8GB VRAM olan kart alınmaz alma yani pişman olursun. minimum 16 almaya odaklan vram olarak
Bütçe bunu gerektirdi hocam varsa bu bütçede başka ekran kartı tavsiyeniz beklerim zaten tavsiye için açtım

Son düzenleme:
5060 ve üstte arkadaşın sttığı 14400f li sistem arasında kalmıştık ama 5060lı sistemin parça kalitesine kötü dendi en son olarak üstteki 12400f li sisteme karar verdik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8gblık bir Ram yok gördüğüm kadarıyla fakat en son yukarıdaki 14400f de kaldık
kardom ram demiyorum vram diyorum ekran kartının ram i yani 8gb ekran kartı almak = parayı çöpe atmak. harbi diyorum kardom paranı çöpe atma yazık yani hiç mi üzülmüyorsun emeğine örneğin arkadaşın 12 vram olan ekran kartına sahip sende bunlardan birini aldın 8vram var o adam 3-5 yıl içinde çıkacak olan oyunları muhtemel oynayacak ama sen oynayamayacaksın ekran kartının vram i inan çok önemli kardo pişman olursun sonra bana demedi deme yani.

kardom ram demiyorum vram diyorum ekran kartının ram i yani 8gb ekran kartı almak = parayı çöpe atmak. harbi diyorum kardom paranı çöpe atma yazık yani hiç mi üzülmüyorsun emeğine örneğin arkadaşın 12 vram olan ekran kartına sahip sende bunlardan birini aldın 8vram var o adam 3-5 yıl içinde çıkacak olan oyunları muhtemel oynayacak ama sen oynayamayacaksın ekran kartının vram i inan çok önemli kardo pişman olursun sonra bana demedi deme yani.
Anladım hızlı okuduğum için Ram anladım düzelttim zaten bu bütçede önerebileceğin bir ekran kartı varsa 12 veya 16 beklıyorum baktım ama bu bütçede 8 in üstüne biraz zor çıkılıyor.zaten kardeşim için ve başlangıç zaten öyle şaşalı 1 oyun oynayacağını zannetmiyorum oynasa bile 5060 ile pişman olmaz bence

Anladım hızlı okuduğum için Ram anladım düzelttim zaten bu bütçede önerebileceğin bir ekran kartı varsa 12 veya 16 beklıyorum baktım ama bu bütçede 8 in üstüne biraz zor çıkılıyor.zaten kardeşim için ve başlangıç zaten öyle şaşalı 1 oyun oynayacağını zannetmiyorum oynasa bile 5060 ile pişman olmaz bence
kardom bi tık fazla verirdim 35 e fenix gold alırdım kafam rahat ederdi inan bana 2 lirayı düşünme 16 vram li ekran kartı uzunca bir süre işini görecektir laptop olsa 4gb vram e bile tavım ben laptop sonuçta kardo fakat kasa da yapma bu hatayı

kardom bi tık fazla verirdim 35 e fenix gold alırdım kafam rahat ederdi inan bana 2 lirayı düşünme 16 vram li ekran kartı uzunca bir süre işini görecektir laptop olsa 4gb vram e bile tavım ben laptop sonuçta kardo fakat kasa da yapma bu hatayı
İşlemciden dar boğaz yapmaz mı sence
Birde 7700xt ler var 12gblık onlara ne dersin
30un üstüne zar zor çıktık biraz daha sohbet edersek 50ye bişry alıcaz gibime geldi

Geri