Neler Yeni

Çözüldü✓ ÇOK ÇOK ACİL BU SİSTEM ALINIR MI?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Asus Rog Strix Rtx 4080 Ekran Kartı ( KFG )
*
AMD Ryzen 9 7950X3D İşlemci ( FG )
*
Asus Tuf Gaming X670 E - Plus Wifi ( FG )
*
Asus ROG Ryujin III 240mm Oled Ekranlı ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu ( KFG )
*
Corsair Dominator Titanium 32GB ( 2x16GB ) 7200 MHz Cl 34 RAM ( K )
*
Samsung 990 PRO PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD (KFG)
*
FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W 80 + Platinum Full Modüler Power Supply
*
Archon Neon Pro Beyaz Akvaryum Oyuncu Kasası

Fiyat 85.000 TL

Dostlar bu fiyata yakın bir abimden sistemi alacağım sistem 2. el alınır mı yine de bir sormak istedim buraya aslında amacım full+full beyaz sistem kurmak ama bu çok mantıklı geldi
BİLGİSAYARDAN ANLAYAN KARDEŞLERİM LÜTFEN BİLİNÇLİ YORUM YAPARSA SEVİNİRİM.
Sistem üzmez ama bir tık pahalı

TheFaLcoN

80+ Bronze
ekran kartını satar 5000 serisine gecer hocam sattıgı fiyattan rahat 5070ti alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplanamaz
Ki birde öyle bir şey var asus rog strix 4080 i satıp 5. nesil de şu an ne yapılır ki ? Bence ileriye dönük, takas bile yapmayı düşünüyorum ben bu kartı.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
Asus Rog Strix Rtx 4080 Ekran Kartı ( KFG )
*
AMD Ryzen 9 7950X3D İşlemci ( FG )
*
Asus Tuf Gaming X670 E - Plus Wifi ( FG )
*
Asus ROG Ryujin III 240mm Oled Ekranlı ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu ( KFG )
*
Corsair Dominator Titanium 32GB ( 2x16GB ) 7200 MHz Cl 34 RAM ( K )
*
Samsung 990 PRO PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD (KFG)
*
FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W 80 + Platinum Full Modüler Power Supply
*
Archon Neon Pro Beyaz Akvaryum Oyuncu Kasası

Fiyat 85.000 TL

Dostlar bu fiyata yakın bir abimden sistemi alacağım sistem 2. el alınır mı yine de bir sormak istedim buraya aslında amacım full+full beyaz sistem kurmak ama bu çok mantıklı geldi
BİLGİSAYARDAN ANLAYAN KARDEŞLERİM LÜTFEN BİLİNÇLİ YORUM YAPARSA SEVİNİRİM.
oldukça premium parçalar alınabilir tabii ki

TheFaLcoN

80+ Bronze
Sistem üzmez ama bir tık pahalı
Eyvallah

Alınır hocam on numara sistem. Yorumlarda herkes ekran kartını eleştirmiş ama işlemciyi eleştirmemiş. Belki bu bütçe standardında detaylı araştırmayla 9. Nesil 3D işlemci ve 5000 serisi ekran kartlı bir sistem yapılabilir ama bu sistemdeki gibi parça kalitesi en üst seviye olmayacaktır.
Upgrade e açık bir sistem. Alırsın kullanırsın 2 sene sonra ekran kartını ve işlemcisini değiştirip yoluna devam edersin (keyfe keder değişmese de olur.)
Hah eyvallah hocam böyle bir yorum bekliyordum eline sağlık upgrade kesinlikle düşünüyorum. ha 1 ay sonra ha 1 yıl sonra, görüntü olarak önem veriyorum ramine kadar beyaz düşünüyorum.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Ümit
ekran kartını satar 5000 serisine gecer hocam sattıgı fiyattan rahat 5070ti alır

toplanamaz
o zaman tamam 10 numara alısveris olur. ama işte coğusu uğraşmıyor.
Olaya bence yanlış bakıyorsun, beni yanlış anlama sistemi aldım diye övmüyorum, fikir belirticem. Şimdi 80k bazında 5000 serisi ekran kartlı bu kadar üst seviye diğer parçalarla toplayabilirmiyiz ?
bu açıdan bakınca sende haklısın, 4000 serisi kötü demiyorum 5000 serisiyle kafa kafaya gider ama insanın kafasına takılıyor bir alt modele düsmesi. ama senin anlatmaya çalıştığın doğru, 5000 serisi kartla sistemi alırsak o zamanda islemciden falan kısmak lazım.

TheFaLcoN

80+ Bronze
o zaman tamam 10 numara alısveris olur. ama işte coğusu uğraşmıyor.

bu açıdan bakınca sende haklısın, 4000 serisi kötü demiyorum 5000 serisiyle kafa kafaya gider ama insanın kafasına takılıyor bir alt modele düsmesi. ama senin anlatmaya çalıştığın doğru, 5000 serisi kartla sistemi alırsak o zamanda islemciden falan kısmak lazım.
Hah demek istediğim bu hocam, belki kafa kafaya 5070i ile takas değerinde olabilir. Ama fiyatları tr piyasası belirliyor belli olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Top Bottom