çok eskiden açmış olduğum facebook hesabımı kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim

Cooper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 10 yıl önce bir facebook hesabı açmıştım şu an o hesabımı almayı veya o hesabımı kapatmak ıstıyorum e posta şifre vs hatırlamıyorum hesabı nasıl kapattırabılırım veya gerı alabılırım fıkrı veya bılgısı olan var mı?

Hiçbir şeyini hatırlamıyorsan alamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceden bende denemiştim bir türlü başaramadım.

arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 10 yıl önce bir facebook hesabı açmıştım şu an o hesabımı almayı veya o hesabımı kapatmak ıstıyorum e posta şifre vs hatırlamıyorum hesabı nasıl kapattırabılırım veya gerı alabılırım fıkrı veya bılgısı olan var mı?
Bildiğim kadarıyla bunun tek yolu spamlatmak olabilir, bunu nasıl yapacağın hakkındaysa net bir bilgim yok. Bilgilere erişmeyi deneyin.

Bildiğim kadarıyla bunun tek yolu spamlatmak olabilir, bunu nasıl yapacağın hakkındaysa net bir bilgim yok. Bilgilere erişmeyi deneyin.
spamlatmak için çok kişinin atması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon no gmail yoksa zor

Güvenlik son derece arttı alman biraz sor ama destek bölümüne mail atarsan detaylı bilgi verirler.

kücüklük fotoğrafın varsa kapatırsın yaş yetmediği için ben öyle yaptım kapandı

kücüklük fotoğrafın varsa kapatırsın yaş yetmediği için ben öyle yaptım kapandı
evett profıl fotografı kucukluk fotografım nasıl kapattırabılırım yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
Geri