Neler Yeni

çok eskiden oynadığım bir oyunun adını hatırlayamıyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
eskiden küçüklüğümde samsung galaxy tab3 tabletimde oynadığımı hatırladığım uzay temalı bir oyun vardı
bir timimiz var 3-5 kişilik biz uzay aracında kalıyoruz timimiz inip bir gezegeni keşfetmeye gidiyor siz uzaktan timinizin yapacağı şeyleri seçiyorsunuz ve yönlendiriyorsunuz
diyalog ağırlıklı bir oyun görsel olarakta fotoğraf ağırlıklı
hani bu date oyunları varya five dates gibi oyun o şekilde timinizden bir astronot size bir şeyler söylüyor konuşuyor sizde 4 seçenek içerisinden istediğiniz seçiyorsunuz ve oyun ona göre yönleniyor ve birden fazla sonu var
bu oyunun adını hatırlayamıyorum 2 gündür kafayı yedim bilen varsa adını çok mutlu olurum

Fukashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasar enes emin
Chatgpt ile 30 dk konuşarak buldum sonuçlar
  1. Out There": Uzayda hayatta kalmaya çalıştığınız bir macera oyunu. Diyalog ağırlıklı bir oyun olup, görselleri oldukça detaylıdır.
  2. "Stellar Wanderer": Uzay simülasyonu türünde, diyalog içeren bir oyun. Uzay gemisiyle seyahat edip farklı gezegenleri keşfettiğiniz bir oyundur.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chatgpt ile 30 dk konuşarak buldum sonuçlar
  1. Out There": Uzayda hayatta kalmaya çalıştığınız bir macera oyunu. Diyalog ağırlıklı bir oyun olup, görselleri oldukça detaylıdır.
  2. "Stellar Wanderer": Uzay simülasyonu türünde, diyalog içeren bir oyun. Uzay gemisiyle seyahat edip farklı gezegenleri keşfettiğiniz bir oyundur.
hocam malesef ikisininde alakası yok biz oyunda hiç bir eylem yapmıyoruz sadece diyalogları yçnetiyoruz ve karanlık bir atmosferi var

Fukashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasar enes emin
hocam malesef ikisininde alakası yok biz oyunda hiç bir eylem yapmıyoruz sadece diyalogları yçnetiyoruz ve karanlık bir atmosferi var
Hatırladın şeyleri yazarmısın hatta direk sen sor chatgpt bu işlerde çok iyi

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ozan Yılmaz
eskiden küçüklüğümde samsung galaxy tab3 tabletimde oynadığımı hatırladığım uzay temalı bir oyun vardı
bir timimiz var 3-5 kişilik biz uzay aracında kalıyoruz timimiz inip bir gezegeni keşfetmeye gidiyor siz uzaktan timinizin yapacağı şeyleri seçiyorsunuz ve yönlendiriyorsunuz
hani bu date oyunları varya five dates gibi oyun o şekilde timinizden bir astronot size bir şeyler söylüyor konuşuyor sizde 4 seçenek içerisinden istediğiniz seçiyorsunuz ve oyun ona göre yönleniyor ve birden fazla sonu var
bu oyunun adını hatırlayamıyorum 2 gündür kafayı yedim bilen varsa adını çok mutlu olurum
dostum benim oyunun adı zarya oyun kaldırıldı diye hatırlıyorum ama zarya yazarsan video falan bulursun belki güzel oyundu ters köşeler yüzünden kafayı yemiştim

Zarya-1 Sanırım bahsettiğin oyun

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
dostum benim oyunun adı zarya oyun kaldırıldı diye hatırlıyorum ama zarya yazarsan video falan bulursun belki güzel oyundu ters köşeler yüzünden kafayı yemiştim
evet dostum çok teşekkür ederip bu oyundu aradığım umarım apk ları duruyordur hala aklımda mükemmel bir atmosferi vardı

• Beğen
Reaksiyonlar: com2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,303
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom