Neler Yeni

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

vancheirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
her istediğinde bişey yap oyun oyna veya spor yap spor daha etkili olur

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
OPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSASAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOVVJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞ
aga dalga geçmeyin :(

REIS TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan Başıgüzel
hocam yaptıktan sonra neden böyle bişey yaptım diye pişman oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son sürüm
Sana önerebileceğim tek şey biraz daha İslam a yaklaş namaz kılmaya başla youtubeden sohbetler dinle biraz toparlanacaksin emin ol

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
5 yıldır buralardayım ilk defa bu kadar utandım, yaş kaç bu arada dostum?
utanacak ne var dostum yaşadığım sıkıntıdan kurtulmak istiyorum sadece

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Dorukcan Dalkılıç
Instagram
dorukcandalklicresmi
ben eskiden beri burdayım bakmayın hesabın bugün açıldığına bakmayın gmail değişti ilk defa böyle bişeyle karşılaştım helal olsun sana brom

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Gerçekten burada insanlar olaya çok optimist bakıyorlar. Normalde silaha silahla karşılık verirsin. Papatya çayı ile değil.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Dostum bu da çok fazla hani desem 2 3 günde bir normal de günlük de ne bilim oyun falan oyna

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,945
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom