17 ymiş5 yıldır buralardayım ilk defa bu kadar utandım, yaş kaç bu arada dostum?
her istediğinde bişey yap oyun oyna veya spor yap spor daha etkili olurBEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
aga dalga geçmeyinOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSASAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOVVJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞ
Sana önerebileceğim tek şey biraz daha İslam a yaklaş namaz kılmaya başla youtubeden sohbetler dinle biraz toparlanacaksin emin olhocam yaptıktan sonra neden böyle bişey yaptım diye pişman oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
en son sürüm
utanacak ne var dostum yaşadığım sıkıntıdan kurtulmak istiyorum sadece5 yıldır buralardayım ilk defa bu kadar utandım, yaş kaç bu arada dostum?
Adam at görsem halleniyorum diyor senin dediğine bakher istediğinde bişey yap oyun oyna veya spor yap spor daha etkili olur
Özür dilerim hocam arkadaşın mesaja azıcık patladım. Kısaca herkesin dediği aynı "kafanı dağıt"aga dalga geçmeyin
teşekkürler abim (azıcık jdsfhjskdfhsdkfn)Özür dilerim hocam arkadaşın mesaja azıcık patladım. Kısaca herkesin dediği aynı "kafanı dağıt"
hocam siz azıcık patlattınız bende monitöre patlattımÖzür dilerim hocam arkadaşın mesaja azıcık patladım. Kısaca herkesin dediği aynı "kafanı dağıt"