@Eren Kurtuluş Durumumuz abartı derecede kötü değil, yaşıyoruz yemek yiyorum durumumuz ortalama seviyede, sadece ben çok fazla cimri davranıp yemek yemiyorum, paramız yetiyor. ancak zamlardan sonra ailem bana kızsada kendi kendimi sıkıyorum. buda birzamandan sonra kötü hissettiriyor, Kendimi geliştiriyorum sosyal hayatımı herşeyimi bıraktım. ancak buda saçma geliyor, şu an psikolojik ilaç vb. kullanmasam evde çıldırmadan duramazdım. Anksiyetemin yoğun olduğu zamanlar kendime zaman ayırıyorum, hayvan gibi cinsel arzu istek vb. derken bi zamandan sonra duygusuz gibi yaşamaya başlamıştım. Çıldırıp Saatlerce olduğum yerde kafam durmazdı. Şimdi iyiyim, siz kendinizi sıkın derken, sosyal hayatım olmasınmı yani, tama ben kendimi sıktım saatlerce dersime çalışır ederdim, millet gezer eğlenir hemde çalışırdı benden yüksek alıyor.
Ülke tamam kötüde, afrika şeyinde görmüyorum, yiyemiyoruz derken, her gün her gün yoğun alışveriş yapılamıyor tabii ki,
birşeyler yolunda değil diye, üniversite hayatıma kadar ders bilgisayar başında kendimimi zorlamam gerekiyor?
Dediğiniz çok saçma, Hem eğlenip vakit geçireceksin, hemde çalışacaksın. En sinir olduğumda şu düşünce birde beni 16 yaşındayım diye saf ergen yerine koymanız saçma biraz. Neyse milletten uzağım mutluyum kendi seviyemde birini bulana kadar kimseyle haşır neşir olmuyorum zaten. Kendimi geliştirip adam akıllı para kazanacağım motivasyonum yüksek, zorlamak beni yormuyor, ancak insanları önemsemediğim için herkesle dalga geçiyorum, dış dünya ile bağlantımı kestim gibi bir şey şu an. Ancak Şu an istediğim iş için sosyalleşmem iletişim becerimin iyi olması gerekiyor o yüzden insan bulup konuşmam lazım. Sevmesem bile.