Lna Rolls Royce alıp kız düşürmek varken Villa napim?Giderim Villa alırım o paraya!
Rolls Royce'la düşürdüğün kızı fakirhaneye atan da ne bilim?Lna Rolls Royce alıp kız düşürmek varken Villa napim?
Doğru.Rolls Royce'la düşürdüğün kızı fakirhaneye atan da ne bilim?
Bırakın rolls royce'u (biliyorum kral araba) alın bi villa yanınada araba alın 6.600 milyon tl'ye güzel paraRolls Royce'la düşürdüğün kızı fakirhaneye atan da ne bilim?
Bide bunu amarigada yabdık mı damam yaw süper gücüz!Bırakın rolls royce'u (biliyorum kral araba) alın bi villa yanınada araba alın 6.600 milyon TL'ye güzel para
alabilcek durumum olsa yine almazdım giderdim saçma saçma gucci çorap falan alırdım ama yinede buna vermezdim o parayıEklerde görüyorsunuz bildiğim kadarıyla 18 kg altın ile yan tarafları kaplanacakmış hem digital versiyon hemde CD'li versiyon.
DualSense kollarında durum şu elimizle tuttuğumuz kısımlar TİMSAH DERİSİ ve altın ile kaplanacakmış.Fiyatının yaklaşık 900 bin dolar civarı olması bekleniyor.
FİKİRLERİNİZ NEDİR ?
Benimkiler şöyle;
1)Gereksiz
2)Timsah derisi çok çok kötü bir olay
3) 18 kg altın çok çok ağır
Daha çok şey var söylemekle bitmez
İlk defa bu tür bir konu açtım biliyorum pek iyi olmadı
Amerikanın ev fiyatları ne kadar acabaBide bunu amarigada yabdık mı damam yaw süper gücüz!
Vardır bi 200-300 Bin dolar. En iyileri 400-500 Bin dolar.Amerikanın ev fiyatları ne kadar acaba
Yok yaa o kadar değildir en iyisine 400K-500K diyorsan 700 bin dolardır ama o kadar az değildirVardır bi 200-300 Bin dolar. En iyileri 400-500 Bin dolar.