Çok kafa yormayan kitap önerisi

Dan Brown Dijital Kale. Teknolojik bilim kurgu sağlamdır.

Hocam Stephan King'in kitaplarına bakınız. Ha bir de gece yatmadan önce kaliteli bir öykü okumak isterim derseniz Edgar Allan Poe'nun öykülerini okuyabilirsiniz.
Stephen King'in bazı kitapları birbiriyle bağlantılı oluyordu diye aklımda kalmış, onu araştırayım. @DOGANALPASLAN hocam da önerdi.

Poe'nun tüm öyküleri zannediyorum ki bu kitaptadır değil mi?
Yer imlerine ekleyelim.

Bilim kurgu demişken İthaki Bilim Kurgu Klasikleri serisi iyi. Fahrenheit 451, Cesur Yeni Dünya...
Bu son bu son :D

İyi bir okuyucu olarak, önerilerden ziyade random şansınızı deneyin derim. Ben öyle yapıyorum çok keyifli :)

Hocam Poe size gidedebilir gitmeyedebilir. Yaşınız malum. Ama kesinlikle çocuk kitabı değil.
Buradan istereseniz incelemelere bakıp öyle alabilirsiniz. YT'de falan. Az değil 40 60 lira arasında değişiyor.

Hocam Poe size gidedebilir gitmeyedebilir. Yaşınız malum. Ama kesinlikle çocuk kitabı değil.
Buradan istereseniz incelemelere bakıp öyle alabilirsiniz. YT'de falan. Az değil 40 60 lira arasında değişiyor.

Tamamdır hocam, olmadı bir kitabevinde göz atarım, kısa olanlardan birini okurum sararsa bütün seti alırım. Poe'nun adını çok duyuyordum aklımda olan yazarlardan biriydi okumak kısmet olmadı.

Tamamdır hocam, olmadı bir kitabevinde göz atarım, kısa olanlardan birini okurum sararsa bütün seti alırım. Poe'nun adını çok duyuyordum aklımda olan yazarlardan biriydi okumak kısmet olmadı.
Gotikin efendisi olarak bakıyorlar adama.

Stephen King'in bazı kitapları birbiriyle bağlantılı oluyordu diye aklımda kalmış, onu araştırayım. @DOGANALPASLAN hocam da önerdi.

Yer imlerine ekleyelim.
Hocam hayvan mezarlığı 🤝

Uzun zamandır kitap okumayı bıraktım. Tekrar başlamak istiyorum ama kafam yeterince yorgun olduğundan evdeki kitaplardan hangisini elime alsam bir köşeye fırlatıyorum.

Dili ağır olmayan, sürükleyici, edebiyata aşırı kasılmamış kitap/roman önerilerinizi bekliyorum.

Aşk meşk sevmem. Siyaset ve tarihten de bunalıyorum bu aralar.

Polisiye olabilir, fantastik olabilir artık ne önerirseniz :)
İnsan Ne ile Yaşar okumalısınız
Kısa ve öz bir kitap bence herkese okutulmalı çocukluğunda.

Otostopçunun galaksi rehberi mükemmel mutlaka oku 30 lu liste çıkartabilirim istersen

Geri