Stephen King'in bazı kitapları birbiriyle bağlantılı oluyordu diye aklımda kalmış, onu araştırayım. @DOGANALPASLAN hocam da önerdi.Hocam Stephan King'in kitaplarına bakınız. Ha bir de gece yatmadan önce kaliteli bir öykü okumak isterim derseniz Edgar Allan Poe'nun öykülerini okuyabilirsiniz.
Hocam Poe size gidedebilir gitmeyedebilir. Yaşınız malum. Ama kesinlikle çocuk kitabı değil.Poe'nun tüm öyküleri zannediyorum ki bu kitaptadır değil mi?
Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri Tek Cilt
Bir Edgar Allan Poe eseri olan Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri Tek Cilt en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Tamamdır hocam, olmadı bir kitabevinde göz atarım, kısa olanlardan birini okurum sararsa bütün seti alırım. Poe'nun adını çok duyuyordum aklımda olan yazarlardan biriydi okumak kısmet olmadı.Hocam Poe size gidedebilir gitmeyedebilir. Yaşınız malum. Ama kesinlikle çocuk kitabı değil.
Buradan istereseniz incelemelere bakıp öyle alabilirsiniz. YT'de falan. Az değil 40 60 lira arasında değişiyor.
Gotikin efendisi olarak bakıyorlar adama.Tamamdır hocam, olmadı bir kitabevinde göz atarım, kısa olanlardan birini okurum sararsa bütün seti alırım. Poe'nun adını çok duyuyordum aklımda olan yazarlardan biriydi okumak kısmet olmadı.
Hocam hayvan mezarlığıStephen King'in bazı kitapları birbiriyle bağlantılı oluyordu diye aklımda kalmış, onu araştırayım. @DOGANALPASLAN hocam da önerdi.
Poe'nun tüm öyküleri zannediyorum ki bu kitaptadır değil mi?
Yer imlerine ekleyelim.Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri Tek Cilt
Bir Edgar Allan Poe eseri olan Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri Tek Cilt en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Üstat başı sonu yok değil mi? Bağımsız hikaye?Hocam hayvan mezarlığı![]()
Aynen aynenÜstat başı sonu yok değil mi? Bağımsız hikaye?
Hocam kitap 4 sezonluk dizisi ile alakalı mı?Sherlock holmes serisi. Bilmiyom beni acayip içine çekmişti.
İnsan Ne ile Yaşar okumalısınızUzun zamandır kitap okumayı bıraktım. Tekrar başlamak istiyorum ama kafam yeterince yorgun olduğundan evdeki kitaplardan hangisini elime alsam bir köşeye fırlatıyorum.
Dili ağır olmayan, sürükleyici, edebiyata aşırı kasılmamış kitap/roman önerilerinizi bekliyorum.
Aşk meşk sevmem. Siyaset ve tarihten de bunalıyorum bu aralar.
Polisiye olabilir, fantastik olabilir artık ne önerirseniz![]()