Neler Yeni

Çok kararsızım 4 motor arasında kaldım

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Bütçe
600000
r7, cbr 650r, rs660, zx4rr arasında kaldım tercihiniz ne olurdu.
Şehir içi çok kullanıyorum aynı zamandada süper spor motor oturuşuna hastayım o yüzden r7ye daha yakınım
Teker ile işim olmaz arada yanlamayı severim o yüzden alt devir torku daha cok ilgimi çekiyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
XXXX
10-13 yas ergenlerin dediğine takılma sen senin gonlun r7 de ise r7 al tavsiyeleri al ama arkadaşlardan

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
Son düzenleme:

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
r7 tabii ki (Ama ben kawasaki seviyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bir tavsiyem var üstüne 10 milyon Türk lirası ekleyerek m5 competition almaya ne dersin
Kıbrıstayım 3 milyon türk lirasına m5 alabiliyorum 😅

Gurkanpiro

80+ Platinum
cbr650 mantıklı secım olacaktır 4 sılındır parca fıyatıda kawasakı kadar uzmez
zx4rr kawasaki parca fıyatlarında bı tık uzebılır
rs660 ıkıncı secenekte bu olabılır cunku ustunde gelen brembo frenler diablo rosso lastıkler
r7 dıger seceneklere guzel durmuyor

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
Kıbrıstayım 3 milyon türk lirasına m5 alabiliyorum 😅
Evdeyim 100tl ye döner alamıyorum.

r7, cbr 650r, rs660, zx4rr arasında kaldım tercihiniz ne olurdu.
Şehir içi çok kullanıyorum aynı zamandada süper spor motor oturuşuna hastayım o yüzden r7ye daha yakınım
Teker ile işim olmaz arada yanlamayı severim o yüzden alt devir torku daha cok ilgimi çekiyor
Tamamen sana bağlı , bak motordan anlamam ama severim. Dışarıdan bakıldığında 2 şey var ses ve görüntü. Eğer çevren varsa buna da dikkat et derim.

CoNKeR

80+ Bronze
Aynı soru birebir benim için geçerliydi.
Dedim ki ben ne istiyorum?
Ben teknoloji seviyorum, aşırı güçlü olmasına gerek yok, sıfır olsun teknolojik olsun(özellikle quickshifter) ve sesi mükemmel olsun.
Bunların sonucunda ZX4RR almaya karar verdim, iyi ki de almışım. Millet 600bine 400cc motor mu alınır vs her türlü konuştu, umrumda değil, senin de olmasın. Sen ne istiyorsun onu al, alt devirlerde tork istiyorsan R7 al geç.

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Bunlar içinde en supersport oturuşlu makine zx4rr.
r7 r6 ile aynı oturuşa sahip zx4rrın gidonu biraz daha yukarıda ama çok fark edeceğini düşünmüyorum zaten

Aynı soru birebir benim için geçerliydi.
Dedim ki ben ne istiyorum?
Ben teknoloji seviyorum, aşırı güçlü olmasına gerek yok, sıfır olsun teknolojik olsun(özellikle quickshifter) ve sesi mükemmel olsun.
Bunların sonucunda ZX4RR almaya karar verdim, iyi ki de almışım. Millet 600bine 400cc motor mu alınır vs her türlü konuştu, umrumda değil, senin de olmasın. Sen ne istiyorsun onu al, alt devirlerde tork istiyorsan R7 al geç.
Vallahi ilk başta zx4rr ile başladım ses yüzünden r7nin quickshifterı zaten at teper gibi tepiyor 😅 zx4rr ve rs660 çok teknolojik bunlar zaten yeterli sebep gibi duruyor ama ordan delici cbr650r geliyor cidden kafam allakbullak bayileri gezince karar vericez gibi

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
r7 veya cbr650r dışındakiler hikaye gönlün hangisine yakınsa onu al

CoNKeR

80+ Bronze
Vallahi ilk başta zx4rr ile başladım ses yüzünden r7nin quickshifterı zaten at teper gibi tepiyor 😅 zx4rr ve rs660 çok teknolojik bunlar zaten yeterli sebep gibi duruyor ama ordan delici cbr650r geliyor cidden kafam allakbullak bayileri gezince karar vericez gibi
R7'deki quickshifter fabrikasyon gelmiyor, ekstra paketle ekletebiliyorsun ve sadece yukarı yönlü. ZX4RR'da hem aşağı hem yukarı fabrikasyon geliyor ve harika çalışıyor. Ayrıca ZX4RR'ın sesi, CBR650R'ın sesinden çok daha iyi :)

Bi bak, hangisi içine sinerse onu al geç :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,738
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom