Neler Yeni

Çok kararsızım! Hangisini almalıyım?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Aktarılması 1 haftaya yakın sürüyormuş o zamana kadar stok bitmiş olur
İletişime geçin olayı anlatın büyük ihtimal yardımcı olurlar eğer olmazlarsa da yapacak bir şey yok. Bunun gibi olaylarda sakin kalın hatta elinize gelsin ürün deneyin eğer sorun yaşarsanız 14 gün içinde sebepsiz bir şekilde iade etme hakkınız var.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İletişime geçin olayı anlatın büyük ihtimal yardımcı olurlar eğer olmazlarsa da yapacak bir şey yok. Bunun gibi olaylarda sakin kalın hatta elinize gelsin ürün deneyin eğer sorun yaşarsanız 14 gün içinde sebepsiz bir şekilde iade etme hakkınız var.
Yarının pazar olması beni çok geriyor hafta sonu müşteri hizmetleri çalışmıyormuş maalesef

COREXAR

80+ Silver
Dostum en kötü yeni sistemi beklersin kafana takma.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
İptal etmen iyi olmuş o kart sıkıntı.
Yeni sistem gelecek bekleyebilirsin.

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
keşke rtx'i iptal etmeseydin sıcaklığı kasa hava akışına göre değişirdi bende gigabyte kullanıyorum gigabyte genelde windforce modellerinde fan devrini genelde max %70 civarında tutuyor sen onu gerekirse %100 yapardın

samet4747

80+ Platinum
Arkadaşlar nolur yardım edin gece gece uyuyamıyorum bu gün da sistem 3 satın aldım ve ekran kartını rtx2060 yaptım buraya kadar sorun yok ama ekran kartı gigabayt rtx2060 windorforce oc bu karta bazı kişiler çok ısınıyor felan demiş sizce siparişi iptal edip 1660s almalımıyım lütfen yardım edin elim ayağım titriyor!
windorforce olmayan model var hemde fark ödemiyorsun siparişi iptal et daha sonra windorforce olmayan 2060 ı seçip al aynı paraya gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siparişi iptal etmenize gerek yok 2060 alarak en doğrusunu yapmışsınız. En kötü ihtimal çok ısınırsa birkaç ayar ile biraz hızını düşürüp bir şey yaparsınız kötü kart almak nedir hocam? yapmayın.
iptal edip windorforce olmayan modeli alsın işte 1660s almasın

mesajları tek tek görüyorum canını sıkma knk bekle paran geldiği gibi windorforce olmayan 2060 modelini seçip alırsın 1 haftada stok bitse dahi tekrar getirirler sakın üzülme Abdullah abi bir sistem daha yapıcak zaten ki hiç biri olmazsa sana burda güzel bir sistem toplanır kendini üzme

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
windorforce olmayan model var hemde fark ödemiyorsun siparişi iptal et daha sonra windorforce olmayan 2060 ı seçip al aynı paraya gelir

mesajları tek tek görüyorum canını sıkma knk bekle paran geldiği gibi windorforce olmayan 2060 modelini seçip alırsın 1 haftada stok bitse dahi tekrar getirirler sakın üzülme Abdullah abi bir sistem daha yapıcak zaten ki hiç biri olmazsa sana burda güzel bir sistem toplanır kendini üzme
Peki windforce olmayan 2060 ile windforce 2060 arasında ne fark var windforce olan model de ısınıyor mu?

Başka bir forumda böyle bir şey var maalesef ne kadar doğru bilemiyorum

Ekler

• 20200906_101710.png
    20200906_101710.png
    38.6 KB · Hit: 37
Son düzenleme:

samet4747

80+ Platinum
Peki windforce olmayan 2060 ile windforce 2060 arasında ne fark var windforce olan model de ısınıyor mu?

Başka bir forumda böyle bir şey var maalesef ne kadar doğru bilemiyorum
windorforce olmayan modeller 75 76 derecede çalışıyor windorforceler 80 derecede

Top Bottom