Diğer sınıflarla alakam çok iyiYapacak bişey yok hocam.İtibar kazanın.
Hocam suan sinif degistiremezsiniz tum siniflar dolu fakat seneye degsitirebilme sansiniz olur, o zamana kadar alisirsiniz diye umuyorum.10. sınıfa geçtim ve sınıfım harbiden çok kotu.
Geçen senenin gıcık kızları ve 1 tane sohbetim olan bi çocuk var.
Sınıfta değiştiremicem sanırım nasıl katlanırım buna?
Seneye bölüm secilecek zaten illaki değişecek.Hocam suan sinif degistiremezsiniz tum siniflar dolu fakat seneye degsitirebilme sansiniz olur, o zamana kadar alisirsiniz diye umuyorum.
Niye öyle dediniz hocam?lisede bulunduğun sınıf önemli değildir.
Seviye sınıfı olduğu için değiştirmezler hocam bence.dilekçe ver deiştir
Kanka lise boş açiğa aldir doğru sanayiye veya iş kur kendine10. sınıfa geçtim ve sınıfım harbiden çok kotu.
Nasıl iş kurayım hocamKanka lise boş açiğa aldir doğru sanayiye veya iş kur kendine
Anladim hocam.Seneye bölüm secilecek zaten illaki değişecek.
Ama gecen sene erkekler anlamında sınıf iyiydi bu senede hic biri iyi değil. Ne güzel keyfim yerindeydi düştü birden şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye öyle dediniz hocam?
ortam açısından önemli değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seviye sınıfı olduğu için değiştirmezler hocam bence.
Hele bi dur daha yeni başladın 1 aya arkadaş edinirsin10. sınıfa geçtim ve sınıfım harbiden çok kotu.
Hocam bişyelere 0 dan başlamak sermaye ister eğer okumayacaksan ve elinde 2000 lira gibi bi rakam bile olsa bugün ticari siteler olsun ( trendyol vb ) orda sweat felan satabilirsin bul bi tişört + baskı yapan kaliteli bi baskıcı iş başvurunuda yap trendyola hayirli olsun artik sende girişimcisinNasıl iş kurayım hocam
Okumak çok keyfim değil ama açığa da ailem önyargılı davranır yüksek ihtimal.